"Jets" turpina perfekti, Makars ar 1+2 sekmē "Avalanche" uzvaru pār "Sharks"Hokejs — NHL
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Jets" turpina perfekti, Makars ar 1+2 sekmē "Avalanche" uzvaru pār "Sharks"

Vinipegas "Jets" turpina perfekti

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) turpinās sacensība, un Vinipegas "Jets" šonedēļ vēlreiz apliecināja savu meistarību, uzveicot Pitsburgas "Penguins" ar rezultātu 6:3. Šī uzvara ļauj "Jets" saglabāt augstu pozīciju Rietumu konferences kopvērtējumā un dublē komandas izcilos sniegumus pēdējās spēlēs.

Losandželosas "Kings" dominē pār "Ducks"

Savukārt Losandželosas "Kings" izrādīja savu pārākumu pret Anaheimas "Ducks", gūstot pārliecinošu uzvaru ar 4:1. Šī spēle apliecināja "Kings" stabilitāti un komandas spēku, kas ļauj tiem cīnīties par augstāku vietu izslēgšanas spēļu zonā.

Makara sniegums palīdz "Avalanche" uzvarēt

Kolorado "Avalanche" arī turpināja savu uzvaru gājienu, apspēlējot Sanhosē "Sharks" ar rezultātu 4:1. Negaidītu izsistu veidā atzīmējās uzbrucējs Makars, kurš guva 1 vārtus un asistēja vēl divos, nodrošinot komandas uzvaru. Šādi sniegums liecina par viņa nozīmīgo lomu komandas panākumos un tiek uzskatīts par vienu no labākajiem šīs sezonas spēlētājiem.

Kopsavilkums

Šīs trīs spēles atkal uzsvēra Nacionālās hokeja līgas nepastāvību un sportisko garu. Komandas cīnās par uzvarām, un katra spēle sniedz jaunus izaicinājumus un pārsteigumus, radot interesi hokeja līdzjutējiem visā pasaulē. Vinipegas "Jets", Losandželosas "Kings" un Kolorado "Avalanche" turpina izrādīt izcilību, un sezonas turpinājums sola vēl vairāk aizraujošu maču.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas