Viss par Liama Peina ģimeni: mammu Karenu un tēvu Džefu, māsām Nikolu un RūtuIzklaide
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Viss par Liama Peina ģimeni: mammu Karenu un tēvu Džefu, māsām Nikolu un Rūtu

Liama Peina ģimenes locekļi

Liams Peins, britu puišu grupas “One Direction” dziedātājs, pasaulē nāca 1993. gadā un bija vienīgais dēls saviem vecākiem, Karenai un Džefam Peiniem. Šī ģimene ir izveidojusi spēcīgu saikni, kas turpinājusies līdz pat Liama traģiskajai nāvei. Abiem vecākiem, protams, tagad ir grūti pārdzīvot šādu zaudējumu.

Karenas un Džefa Peinu emocionālais pārdzīvojums

Liama nāve ir radījusi neizsakāmas sāpes ne tikai faniem, bet arī viņa vecākiem. Karens un Džefs, kuri vienmēr bijuši Liama atbalsts, tagad saskaras ar neizmērojamiem emocionāliem pārdzīvojumiem. Viņu mīlestība pret dēlu ir bijusi pamatakmens ikvienai Liama ceļojuma daļai, sākot no viņa pirmajiem soļiem mūzikā līdz pat slavas virsotnēm.

Liama māsu loma viņa dzīvē

Liamam ir divas māsas — Nikolas un Rūtas, kuras vienmēr ir bijušas blakus savam vecākajam brālim. Viņas ir ne tikai bijušas viņa atbalsts, bet arī lielisks draugs visos mūzikas ceļojuma posmos. Šobrīd māsas, kopā ar vecākiem, cenšas tikt galā ar emocijām un grūtībām, ko nes Liama zaudējums.

Liama Peina mantojums

Kaut arī Liama Peina dzīvība ir pārtraukta, viņa mantojums dzīvos tālāk. Septiņus gadus vecais dēls, kā arī ģimene un draugi, turpinās daudzināt Liama veikumu un viņa ietekmi mūzikā. Tā ir cerība, ka viņa mūzika un mīlestība pret dzīvi sniegs iedvesmu visiem, kas viņu pazina un mīlēja.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas