Radio Naba 22. jubileju svinēs ar koncertnotikumu 2 Naba platesZiņas
Foto un virsraksts: Diena

Radio Naba 22. jubileju svinēs ar koncertnotikumu 2 Naba plates

Radio Naba svin 22. jubileju ar koncertu

Šogad Radio Naba svin savu 22. gadadienu, organizējot īpašu koncertnotikumu ar nosaukumu _2 Naba plates_. Šī unikālā pasākuma norise notiks šī gada 30. novembrī, Angāra koncertzālē, kas atrodas Tallinas ielā 2, un sākums plānots plkst. 19.00.

Muzikālo mākslinieku prezentācijas

Koncertā tiks izskanētas divas muzikālās apvienības plates. Pirmajā daļā _DJ Krankenwagen_ prezentēs savu albumu _Lēnā palīdzība_, savukārt pasākuma otrajā daļā uzstāsies grupa _Effekts_, kura iepazīstinās ar savu jauno ierakstu _Zudusī paaudze_.

Pasākuma nozīme Latvijas mūzikā

Šis koncerts ne tikai atzīmē Radio Naba sasniegumus, bet arī izceļ Latvijas mūzikas skatuves daudzveidību un radošumu. Radio Naba ir kļuvis par nozīmīgu spilgtuma avotu Latvijas mūzikā, piedāvājot platformu jaunajiem un pieredzējušajiem māksliniekiem.

Aicinājums apmeklēt pasākumu

Radio Naba aicina visus mūzikas mīļotājus un atbalstītājus piedalīties šajā svinīgajā pasākumā. Tas būs ne tikai brīnišķīgs vakars ar lielisku mūziku, bet arī iespēja svinēt Radio Naba ilgo ceļu un ieguldījumu Latvijas kultūrā. Nezaudējiet šo iespēju būt daļai no šīs nozīmīgās jubilejas!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas