Ko šonedēļ paspēt piedzīvot Riga IFF programmā? Kino skatītāja kalendārs
Kultūra
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 08:19
  • LSM
  • 3

Ko šonedēļ paspēt piedzīvot Riga IFF programmā? Kino skatītāja kalendārs

Riga IFF turpinās - šonedēļ jāiepazīstas ar interesantākajām filmām

Rīgas Starptautiskais kino festivāls, pazīstams kā Riga IFF, turpinās līdz svētdienai, 27. oktobrim. Šonedēļ daudzi kino mīļotāji var piedzīvot bagātīgu, daudzveidīgu un oriģinālu filmu izlasi, kas piedāvā gan vietējo, gan starptautisko kinomākslu.

Piedāvājums kinoteātrī “Splendid Palace”

Kinoteātrī “Splendid Palace” apmeklētāji var baudīt vairākus izcilus seansus. Šis kinoteātris ir pazīstams ar savu vēsturisko atmosfēru un lielo ekrānu, tādēļ filmas skatīšanās šeit ir īpaša pieredze. Ieteicams ieplānot apmeklējumu uz tādām filmām kā “Kino kā radošums” un “Pavasara sagaidīšana”, kas iegūst lielu novērtējumu no festivāla apmeklētājiem.

“Forum Cinemas” piedāvājums

“Forum Cinemas” piedāvā modernāku vidi, kur apmeklētāji var baudīt jaunākās filmas un lieliskas tehnoloģijas. Šeit var gūt pieredzi ar filmu “Mākoņu māja” un “Ceļojums uz bezgalību”, kas piesaista īpašu uzmanību un ir ieguvušas vairākas balvas. Cerams, ka šīs filmas rosinās diskusijas un atklāšanu.

Filmu skatīšanās tiešsaistē

Lieliska ziņa ir tā, ka Riga IFF piedāvā arī iespēju skatīties daļu filmu tiešsaistē. Tas ir lielisks veids, kā nodrošināt, ka neviens nevēlas iet garām šiem kinomākslas dārgumiem, ja nav iespējams apmeklēt kinoteātru. Pārbaudiet festivāla mājaslapā pieejamās filmas un seansus, kas ļaus baudīt festivāla piedāvājumu.

Kino skatītāja kalendārs

Lai efektīvi saplānotu savu kinomākslas pieredzi šajā nedēļā, ieteicams pievērst uzmanību festivāla seansiem. Sagatavojiet savu ceļojumu un izvēlieties sev interesējošās filmas, jo šis ir īpašs laiks, kad Rīga kļūst par filmu galvaspilsētu. Iedvesmojieties no žanra dažādības, kas apskatīta šajā starptautiskajā festivālā, un nesteidzīgi iegriezieties kinomākslas pasaulē!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas