LNSO, Kristīna Poska un Georgs Sarkisjans šonedēļ aicina uz koncertu Hanzas peronāZiņas
Foto un virsraksts: Diena

LNSO, Kristīna Poska un Georgs Sarkisjans šonedēļ aicina uz koncertu Hanzas peronā

Hanzas peronas koncerts

Šonedēļ ir gaidāms īpašs koncerts Hanzas peronā, kurā piedalīsies Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris (LNSO). Pasākums notiks piektdien, 25. oktobrī, plkst. 19.00, un tas solās būt neaizmirstams notikums gan mūzikas cienītājiem, gan tiem, kas novērtē dzīvo sniegumu.

Galvenie mākslinieki

Orķestra galvenā viesdiriģente Kristīna Poska ir pazīstama ar savu izcilo talantu un muzikālo izjūtu. Viņas vadībā LNSO izpildīs vairākus ievērojamus darbus, kas noteikti iepriecinās klausītājus. Savukārt Georgs Sarkisjans, bijušais LNSO koncertmeistars, kurš orķestrī strādājis no 2015. līdz 2022. gadam, ir izcils vijolnieks ar plašu pieredzi un ievērojamu muzikālo karjeru.

Programmā iekļautie darbi

Koncertā tiks iekļauti gan klasikas šedevri, gan moderni mūzikas darbi, kas atspoguļo mūsdienu klasiskās mūzikas daudzveidību. Detalizētā programma tiks atklāta tuvāk koncerta datumam, bet jau tagad ir skaidrs, ka gaidāms aizraujošs muzikāls piedzīvojums, kas noteikti pievilks plašu auditoriju.

Ielūgums apmeklētājiem

LNSO aicina visus mūzikas mīļotājus apmeklēt šo koncertu Hanzas peronā, kas ir ne tikai lieliska iespēja izbaudīt augstvērtīgu muzikālo sniegumu, bet arī jauna kultūras pieredze unikālā vidē. Ieeja ir atvērta ikvienam, un šis pasākums solās būt lieliska iespēja, lai pavadītu piektdienas vakaru kopā ar ģimeni un draugiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas