Šilovam un Bļugeram vizīte Filadelfijā, Balinskis un “Panthers” uzņems VegasuHokejs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Šilovam un Bļugeram vizīte Filadelfijā, Balinskis un “Panthers” uzņems Vegasu

Trīs Latvijas hokejisti laukumā vienā naktī

Naktī uz 20. oktobri, hokeja līdzjutējiem būs iespēja vērot trīs Latvijas talantīgu hokejistu pārstāvēto komandu spēles Nacionālajā hokeja līgā (NHL). Artūrs Šilovs un Teodors Bļugers iejutīsies Vankūveras “Canucks” sastāvā, savukārt Uvis Jānis Balinskis pārstāvēs Floridas “Panthers”. Spēļu laika grafiks solās būt aizraujošs, un fani cer uz izcilām individuālām izrādēm no mūsu jaunajiem talantiem.

Šilova un Bļugera izaicinājums Filadelfijā

Vankūveras “Canucks” komanda dosies uz Filadelfiju, kur tiksies ar “Flyers”. Šilovs, kurš iepriekšējā sezonā izcēlās ar labu sniegumu, kā arī Bļugers, kuram ir pieredze spēlējot NHL, cer gūt svarīgus punktus šajā grūtnē spēlē. Abu hokejistu sniegums būs izšķirošs, lai nodrošinātu komandas panākumus.

Balinska un “Panthers” cīņa pret Vegasu

Tāpat kā Vankūvera, arī Floridas “Panthers” ir gaidāma svarīga cīņa, kurā piedalīsies Uvis Jānis Balinskis. Viņu gaida spēle pret Vegasas “Golden Knights”, kas ir viena no stiprākajām komandām līgā. Balinskim šī ir lieliska iespēja pierādīt sevi sezonas sākumā un nostiprināt savas pozīcijas sastāvā.

AHL spēles ar Latvijas spēlētāju līdzdalību

Savukārt Amerikas hokeja līgā (AHL) uz ledus dosies mūsu jaunie talanti – Sandis Vilmanis, Rodrigo Ābols un Raivis Ansons. Šie hokejisti cer uz veiksmīgām spēlēm, kas varētu palīdzēt izvirzīties uz priekšu savās komandās. AHL ir vispirms ceļš uz NHL, un katra spēle ir ne tikai konkurence, bet arī iespēja sevi pierādīt.

Kopsavilkums

Latvijas hokeja skatuve turpina plaukt ar dažādiem talantiem, kas tiek pārstāvēti ne tikai NHL, bet arī AHL. Šī nakts spēles sola aizraujošu hokeju un iespēju faniem redzēt tuvāk Latvijas hokeja nākotni. Visas trīs komandas centīsies gūt uzvaras un pierādīt, ka Latvijas hokejistiem ir vieta starptautiskajā arēnā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas