Policija skaidro attēlā redzamo personu identitātiZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Policija skaidro attēlā redzamo personu identitāti

Policija aicina palīdzēt identificēt attēlā redzamo personu

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Austrumu pārvaldes amatpersonas izsludina aicinājumu visiem iedzīvotājiem. Likumsargi lūdz sabiedrību palīdzēt noskaidrot attēlā redzamās personas identitāti. Šāda veida aicinājumi ir ierasta prakse, kad policija cenšas iegūt informāciju no sabiedrības, lai atrisinātu notikumus, kas saistīti ar likumpārkāpumiem.

Kāpēc ir svarīgi palīdzēt?

Sabiedrības līdzdalība policijas darbībā ir nenovērtējama. Iedzīvotājiem ir iespēja sniegt būtisku informāciju, kas var palīdzēt noskaidrot notikumu apstākļus un identificēt līdzdalībniekus. Policija pievērš uzmanību kļūdu novēršanai un faktu noskaidrošanai, un katrs sniegtais elements var spēlēt nozīmīgu lomu izmeklēšanā.

Kā var sniegt informāciju?

Ja jums ir kāda informācija par attēlā redzamo personu, aicinām sazināties ar Valsts policiju. Informāciju var sniegt anonīmi un konfidencialitāte tiks garantēta. Policija ir pateicīga par jebkādu palīdzību, kas var palīdzēt noskaidrot situāciju.

Secinājumi

Policija aicina visus, kuri varētu būt redzējuši šo personu vai kurām ir jebkāda informācija, būt aktīviem un sniegt ziņas. Tādējādi mēs varam kopīgi strādāt pie drošākas sabiedrības veidošanas un palīdzēt likumsargiem veikt savu darbu efektīvāk.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas