Liama Peina tēvs Džefs ieradies Argentīnā un apmeklē viesnīcu, kurā miris viņa dēlsAizjūru slavenības
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 14:32
  • TV3
  • 3

Liama Peina tēvs Džefs ieradies Argentīnā un apmeklē viesnīcu, kurā miris viņa dēls

Tragiska zaudējuma brīdis

Džefs Peins, trīs bērnu tēvs un leģendārā britu popgrupas “One Direction” dalībnieka Liama Peina tēvs, ieradies Argentīnā, lai kārtotu nepieciešamās formalitātes pēc sava dēla traģiskās nāves. Liama Peina nāve, kas notika viesnīcā, ir satricinājusi ne tikai ģimeni, bet arī visus viņa fanus visā pasaulē.

Formalitāšu nokārtošana

Džefs Peins ceļojumu uz Argentīnu veica kopā ar grupas “One Direction” drošības vadītāju Polu Higinsu. Abi vīrieši strādā pie formalitāšu nokārtošanas, kas nepieciešamas, lai saskaņā ar autopsijas rezultātiem varētu nogādāt Liama ķermeni uz Angliju. Šis process ir no svara, lai nodrošinātu, ka ģimenes zaudējums ir pēc iespējas cieņpilnāks un mierīgs.

Ģimenes atbalsts un atmiņas

Tā kā Džefs atrodas viesnīcā, kurā notika traģēdija, viņš noteikti piedzīvo emociju vilni. Daudzi no Liama faniem un tuviniekiem izsaka līdzjūtību un atbalstu viņa ģimenei, atceroties, cik talantīgs un mīlēts viņš bija. Liama Peina mūzika un personība turpinās dzīvot ikvienā, kurš viņu pazina vai klausījās viņa dziesmas.

Turpinājums un atmiņas

Šajā smagajā brīdī sabiedrība, kā arī mūziķu kopiena, izrāda solidaritāti un atbalstu Peina ģimenei. Ir skaidrs, ka Liama atmiņa paliks ne tikai viņa tuvākajās attiecībās, bet arī visos, kas kādreiz ir iepazinuši viņa mūziku. Džefs Peins un Pols Higins turpinās strādāt, lai nodrošinātu, ka Liama atdusas miera vietā, un ceram, ka nākotnē tiks atklātas arī šīs traģēdijas detaļas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas