PTAC par neatļautu uztura bagātinātāju pārdošanu liedzis piekļuvi mājaslapai «sportnet.lv»Latvijas ziņas
Foto un virsraksts: PRESS

PTAC par neatļautu uztura bagātinātāju pārdošanu liedzis piekļuvi mājaslapai «sportnet.lv»

PTAC ierobežo piekļuvi neatļautiem uztura bagātinātājiem

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (PTAC) ir pieņēmis lēmumu ierobežot piekļuvi uzņēmuma SIA "S-line" mājaslapai "sportnet.lv". Šo soļu uzņēmums veica saistībā ar neatļautu uztura bagātinātāju pārdošanu, kas tiek piedāvāti Latvijas patērētājiem.

Neatļautie produkti un to sekas

PTAC pārstāvji informēja aģentūru LETA, ka mājaslapā "sportnet.lv" tiek tirgoti produkti, kuri neatbilst noteiktajām normām un standartiem. Šādi uztura bagātinātāji var ne tikai apdraudēt patērētāju veselību, bet arī būt pretrunā ar likumdošanu, kas regulē pārtikas produktu tirdzniecību Latvijā.

PTAC mērķis un nākamie soļi

PTAC uzsver, ka uzņēmuma rīcība ir vērsta uz patērētāju aizsardzību un veselības nodrošināšanu. Līdz ar piekļuves ierobežojumu PTAC plāno veikt papildu izmeklēšanu attiecībā uz SIA "S-line" uzņēmējdarbību un nodrošināt, ka neatļautie produkti tiek noņemti no tirdzniecības.

Reakcija no patērētājiem un tirgus dalībniekiem

Šis notikums raisījis diskusijas sabiedrībā par uztura bagātinātāju kvalitāti un drošību. Patērētāji tiek mudināti būt uzmanīgiem un izvēlēties uztura bagātinātājus tikai no uzticamiem avotiem, jo to kvalitāte var ievērojami atšķirties. Tirgus dalībnieki arī tiek aicināti ievērot normatīvos aktus un veicināt godīgu konkurenci šajā jomā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz PRESS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas