Dobeles novadā dīķī atrod līķiReģionos
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 09:44
  • NRA
  • 5

Dobeles novadā dīķī atrod līķi

Tragiska notikumu attīstība Dobeles novadā

Piektdien, 2023. gada 6. oktobrī, Dobeles novadā notika traģisks incidents, kad ugunsdzēsēji glābēji no Bērzes pagasta dīķa izcēluši bojā gājušo. Dziļā skumjās valda gan vietējā sabiedrībā, gan piekrastes apkaimē, jo šāds notikums reti notiek un tas rada pamatotas bažas par apstākļiem, kas veduši pie šīs traģēdijas.

Ugunsdzēsēju operatīvā rīcība

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) informēja, ka notikums tika reģistrēts vēlā piektdienas pēcpusdienā. Ugunsdzēsēju glābēju komanda nekavējoties devās uz notikuma vietu, lai veiktu izmeklēšanu un nodrošinātu bojāgājušo izcelšanu. Ņemot vērā dīķa apstākļus, glābēju darbs bija sarežģīts un prasīja ātru un efektīvu rīcību.

Valsts policijas izmeklēšana

Pēc VUGD paziņojuma Valsts policija ir uzsākusi izmeklēšanu, lai noskaidrotu apstākļus, kādā veidā notikušais izraisījis bojāeju. Kad būs apkopota visaptveroša informācija, tiks sniegta jauna informācija par notikušo. Policija aicina ikvienu, kuram ir kāda informācija par šo gadījumu, sazināties ar viņiem.

Sabiedrības reakcija un sēras

Vietējā sabiedrība ir šokēta par izskanējušo ziņu un dalās jūtās par zaudējumu, kas skāris ne tikai bojāgājuša ģimeni, bet arī kopienu kopumā. Daudzi cilvēki Instagram un Facebook platformās pauduši līdzjūtību un ziedojumus tuvinieku atbalstam. Šī ir traģēdija, kas atgādina par dzīvības trauslumu un par to, cik svarīgi ir rūpēties par savu drošību un apkārtējiem. Trūkstošā informācija un plašu izmeklēšanu apņemas noskaidrot notikušā pilno attēlu, kur cerības ir, ka drīzumā tiks sniegti sīkāki ziņojumi par šo traģisko gadījumu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas