Kontinentālā kausa otrajā spēlē "Mogo"/RSU labi pazīstams pretinieksHokejs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Kontinentālā kausa otrajā spēlē "Mogo"/RSU labi pazīstams pretinieks

Kontinentālā kausa izcīņa turpinās

Šodien, 14:30 pēc vietējā laika, Latvijas čempione hokejā "Mogo"/RSU piesakās IIHF Kontinentālā kausa izcīņā. Šī ir otrā spēle turnīrā, un tiks spēlēts Rumānijas sestajā lielākajā pilsētā Brašovā.

Priekšā stāv spēcīgs pretinieks

"Kas mūs gaida? Pretī stāsies Lietuvas hokeja zelta medaļniece – Elektrēnu "Energija". Šis komandas nosaukums Latvijas hokeja faniem nav svešs, jo "Energija" ir bijusi alus spēlētāju vēstures lapās gan kopīgās turnīros, gan kā konkurents. "Mogo"/RSU ir labi pazīstama ar "Energiju", un spēle sola būt aizraujoša un intensīva.

Turnīra nozīme un mērķi

Kontinentālais kauss sniedz iespēju Latvijas komandai pierādīt savas spējas uz starptautiskās skatuves. "Mogo"/RSU mērķis ir ne tikai izcīnīt uzvaru, bet arī demonstrēt augstvērtīgu hokeju, kas varētu piesaistīt ne tikai vietējo, bet arī starptautisko publicitāti. Sastāvs ir sagatavojies intensīvi, un katrs spēlētājs apzinās atbildību, kas gulstas uz viņu pleciem.

Atbalsts no faniem

Latvijas hokeja fanu atbalsts ir svarīgs, un daudzus gaida ierastie līdzjutēji Brašovā, lai sniegtu atbalstu "Mogo"/RSU. Attiecības ar faniem ir būtiskas, un komanda ir apņēmusies neatkāpties no saviem mērķiem, it īpaši, ja aiz sevis stāv ticīgu līdzjutēju pulks.

Spēles nozīmīgums un gaidāmās emocijas

Spēle pret "Energiju" sola vismaz tikpat daudz emociju kā iepriekšējās cīņās. Katrs vārtu guvums, katrs atspēlētā vārta metiens - tas viss ir ne tikai par uzvaru, bet arī par spēles biedrību un komandas kopējo sniegumu. "Mogo"/RSU spēlētāji ir gatavi cīņai un cer, ka šodien atnesīs Latvijas hokejam vēl vienu piepildītu nakti.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas