"Ogre" mājās testēs Igaunijas flagmani, "VEF Rīga" tikšanās ar KrūmiņuBasketbols — Latvijas-Igaunijas līga
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Ogre" mājās testēs Igaunijas flagmani, "VEF Rīga" tikšanās ar Krūmiņu

Basketbola svētdiena Latvijā

Sestdien, 4. novembrī, "Optibet" Latvijas - Igaunijas basketbola līgā uz norises laukuma dosies trīs Latvijas komandas, tādējādi sniedzot lielisku iespēju faniem salīdzināt vietējo basketbolu ar igauņu vienībām. Šajā dienā spēles norisināsies gan Ogrē, gan Rīgā, piedāvājot līdzjutējiem dinamisku sporta priekpilnu noskaņu.

Ogres komanda testē Igaunijas flagmani

"OGRE" mājās uzņems igauņu flagmani Tallinas "Kalev/Cramo". Šī komanda ir pazīstama ar savu spēcīgo spēles stilu un ir vairākkārtējā Igaunijas čempione. Ogres basketbolisti, kuri šobrīd cenšas iegūt stabilu vietu turnīra tabulā, būs motivēti pierādīt sevi saviem līdzjutējiem un apsteigt spēcīgo pretinieku.

Spēle "VEF Rīga" pret Krūmiņu

Savukārt Rīgā "VEF Rīga" uzņems Utilitas Rapla, kas ir vēl viena Igaunijas komanda, kurā spēlē jumta basketbola leģenda Janis Krūmiņš. "VEF Rīga", kā Latvijas čempioni, vēlas turpināt savu dominanci, un šī spēle būs viņiem liela iespēja parādīt savu meistarību. Spēle tiks translēta tiešraidē kanālā TV4 pulksten 19:30, ļaujot plašākai sabiedrībai vērot šos emocionālos mačus.

Basketbola fanu iesaistīšanās

Fanu atbalsts šajās spēlēs noteikti būs nozīmīgs, jo abas Latvijas komandas cer uz labu sniegumu mājas laukumā. Aicinām visus basketbola mīļotājus doties uz spēlēm vai sekot līdzi tiešraidēm, lai atbalstītu savus favorītus un izjustu sporta burvību tuvumā. Likmes ir augstas, un šie mači noteikti būs skatāmi!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas