Šoreiz bez Klumas, Dženeres un Bundhenas. Kāpēc vairāki slavenie “Victoria’s Secret” eņģeļi nepiedalījās 2024. gada grandiozajā modes skatē? Līgumi, pārmaiņas un jauni ceļiIzklaide
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Šoreiz bez Klumas, Dženeres un Bundhenas. Kāpēc vairāki slavenie “Victoria’s Secret” eņģeļi nepiedalījās 2024. gada grandiozajā modes skatē? Līgumi, pārmaiņas un jauni ceļi

Trūkstošās slavenības uz skatuves

Šogad modes skatē “Victoria’s Secret” trūka daudzu pazīstamu seju, tostarp Heidijas Klumas, Mirandas Kera un Žizeles Bundhenas. Lai gan šī zīmola pasākums ik gadu pulcē pasaules slavenākos modeļus, šoreiz vairāki leģendāri eņģeļi izvēlējās nepiedalīties. Viņu prombūtne rada jautājumus par pārmaiņām un jaunām iespējām modes nozarē.

Pārmaiņas modes industrijā

2024. gada modes šovs piedāvāja pavisam jaunu pieeju, iekļaujot jaunās paaudzes modeļus, piemēram, Džidži un Bellu Hadidu, kā arī agrāka laika zvaigznes, piemēram, Evu Hercigovu un Keitu Mosu. Šādas opcijas iezīmē modes industrijas attīstību un norāda uz jaunām tendencēm, kur modeles no dažādām paaudzēm var apvienoties, lai radītu unikālu atmosfēru.

Jauni ceļi un līgumi

Daudzas no slavenajām modeļu sejām, kas agrāk bija cieši saistītas ar “Victoria’s Secret”, šobrīd izvēlas jaunas iespējas un līgumus. Piemēram, Kailija Dženere, kas pazīstama ne tikai kā modele, bet arī kā uzņēmēja, pēdējā laikā ir fokusējusies uz savu uzņēmējdarbību un cita veida projektiem. Tas liecina par plašākām izmaiņām ne tikai zīmola politikā, bet arī individuālajās karjerās, kad modeļi izvēlas izpētīt dažādas aroda jomas.

Ekskluzivitāte un dažādība

Modes skates koncepcija šogad bija ne tikai ekskluzīva, bet arī dažāda. Iekļaujot lielo izmēru modeli Ešliju Grehemu un bijušo Francijas pirmo lēdiju Karla Bruni, “Victoria’s Secret” cenšas paplašināt savu mērķauditoriju un parādīt modes industrijas dažādību. Šāda pieeja var sniegt jaunas perspektīvas un palielināt zīmola pievilcību plašākai auditorijai.

Nākotnes perspektīvas

Lai arī daudzas slavenības trūka šajā gadā, ir skaidrs, ka “Victoria’s Secret” turpina attīstīties un pielāgoties laikmeta prasībām. Nākotnē varam gaidīt vēl lielākas pārmaiņas, kas varētu nākt gan no iepriekšējām zvaigznēm, gan no jaunām modeļu grupām, kas nosaka jaunas tendences un idejas modes pasaulē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas