Sestdien gaidāms daļēji mākoņains un sauss laiksZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Sestdien gaidāms daļēji mākoņains un sauss laiks

Laika prognoze sestdienai

Sestdien, saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozēm, gaidāms daļēji mākoņains un sauss laiks. Šādas laikapstākļu izmaiņas sniegs iespēju iedzīvotājiem izbaudīt patīkamas aktivitātes brīvā dabā.

Temperatūras rādītāji

Sestdienas laikā gaisa temperatūra svārstīsies ap +5 līdz +10 grādiem pēc Celsija. Rīta stundās gaisa temperatūra var būt nedaudz zemāka, taču dienas gaitā sagaidāmi siltāki apstākļi.

Vējains laiks

Vēja ātrums būs mēreni stiprs, sasniedzot 5-10 m/s. Tas var radīt nedaudz vēsāku sajūtu, īpaši rītos un vakaros, tādēļ ieteicams ģērbties atbilstoši laikapstākļiem.

Iespēja izbaudīt dabu

Pateicoties gaidāmajiem laika apstākļiem, sestdien būs lieliska iespēja doties pastaigās, nodarboties ar sportu vai vienkārši izbaudīt piekdienas brīvā laika aktivitātes. Izmantojiet šo laiku, lai pabūtu svaigā gaisā un atpūstos no ikdienas rutīnas.

Ieteikumi viesiem un vietējiem

Viesiem, kas plāno apmeklēt Latvijas dabu, jāņem vērā sausi laikapstākļi, kas nozīmē, ka ceļi un takas būs labā stāvoklī. Ieteicams ņemt līdzi ūdeni un vieglu uzkodu, lai varētu izbaudīt ilgas pastaigas bez liekiem traucējumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas