Skat, kā jau paaugušies Aleksandra Samoilova dēli!Izklaide
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Skat, kā jau paaugušies Aleksandra Samoilova dēli!

Jauns posms Aleksandra Samoilova dzīvē

Aleksandrs Samoilovs, viens no izcilākajiem pludmales volejbola spēlētājiem Latvijā, šogad ir uzsācis jaunu dzīves posmu, pakāpeniski atvadoties no profesionālā sporta. Viņš nesen ieņēma amatu par Izglītības un zinātnes ministrijas Sporta departamenta direktoru, kas ļauj viņam iegūt vairāk brīvā laika ģimenei.

Ģimenes vērtības pirmās vietā

Samoilovs ir kļuvis par tēvu divu dēlu, un viņa jauno darba laiku var izmantot, lai ciešāk saistītos ar ģimeni. “Katrs brīdis, ko varu pavadīt kopā ar bērniem, ir nenovērtējams,” viņš dalījies savās sajūtās, uzsverot, cik svarīgi ir būt klātesošam saviem dēliem.

Sporta un izglītības savienojums

Aleksandra jaunais amats ļauj viņam ne tikai vadīt sporta attīstību valstī, bet arī sekmēt bērnu un jauniešu sporta ētiku un izglītību. “Es ticu, ka sportam ir svarīga loma bērnu attīstībā. Tas iemāca disciplīnu, komandas darbu un mērķtiecību,” viņš norāda, vienlaikus runājot par to, kā viņš plāno ieviest jaunas iniciatīvas jaunatnes sportā.

Skat, kā jau paaugušies dēli!

Aleksandra dēli jau paaugušies un sāk piedalīties dažādās sporta aktivitātēs. Viņš lepojas ar viņu sasniegumiem un uzsver, cik būtiska ir aktīva dzīvesveida popularizēšana ģimenē. “Es vienmēr cenšos motivēt viņus, lai viņi izvēlas sportu un veselīgu dzīvesveidu,” piebilst Samoilovs, runājot par saviem dēliem, kuri jau šobrīd rāda interesi par sportu, kas, iespējams, nākotnē izvedīs viņus uz jauniem apvāršņiem.

Secinājums

Aleksandra Samoilova jaunā loma sportā un ģimenē ne tikai liecina par viņa pāreju uz jaunu dzīves etapu, bet arī par viņa apņēmību vest līdzi nākamo sportistu paaudzi. Kad viņš dalās ar savām pieredzēm un vērtībām saviem dēliem, mēs varam būt pārliecināti, ka sporta tradīcijas Latvijā turpinās dzīvot un attīstīties nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas