Atbildīgs gan par uzvarām, gan zaudējumiem. Saruna ar RFS stūrmani Viktoru MorozuZiņas
Foto un virsraksts: Diena

Atbildīgs gan par uzvarām, gan zaudējumiem. Saruna ar RFS stūrmani Viktoru Morozu

Trenera ceļš uz panākumiem

Viktors Morozs, kam ir ievērojama futbola karjera, agrāk nebija pārliecināts par trenera lomu. Viņš uzskatīja, ka spēlētāji ir galvenie, kas var ietekmēt spēles rezultātu. Šī nostāja mainījās, kad Morozs, kļūstot nobriedušākam, saprata, cik svarīgs ir treneris un viņa loma komandas veidošanā. Šobrīd Morozs ir atzīts par labāko speciālistu Latvijā, un viņa ieguldījums RFS komandā ir nenovērtējams.

RFS komandas debija UEFA Eiropas līgā

Šis rudens un gaidāmā ziema Latvijas futbolā ir īpašs brīdis, jo RFS komanda piedzīvos debiju UEFA Eiropas līgas pamatturnīrā. Rīgas komanda izcīnījusi vietu starp labākajām, un Morozs ir viens no galvenajiem panākumu iemesliem. Viņa ziedošanās sportam un profesionalitāte ir palīdzējušas nostiprināt komandas pozīcijas, atvedot uz Rīgu runājošus futbola grandus.

Izaicinājumi RFS galvenā trenera lomā

Viktors Morozs ieguva amatu RFS galvenā trenera lomā neparastā veidā — braucot autobusā. Šis piedāvājums kļuva par jaunu izaicinājumu viņam, kas vēlējās izmēģināt sevi augstākā līmenī. Morozs apzinās, ka, lai gūtu panākumus, ir nepieciešams pierādīt sevi ne tikai starptautiskajā arēnā, bet arī stiprināt RFS pozīcijas Latvijas futbolā.

Atbildība par uzvarām un zaudējumiem

Arī jauno izaicinājumu pieņemšana nenozīmē vieglumu — Morozs pieņem, ka viņš ir atbildīgs gan par uzvarām, gan par zaudējumiem. Tas ir komplekss uzdevums, un viņš zina, ka katra spēle ir iespēja mācīties un pilnveidoties. Morozs uzsver, ka tikai ar komandas kopīgu darbu un atbalstu ir iespējams sasniegt ievērības cienīgus rezultātus Latvijas futbolā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas