Bezvēsts pazudis 1992. gadā dzimušais Mārcis SīmanisZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Bezvēsts pazudis 1992. gadā dzimušais Mārcis Sīmanis

Bezvēsts pazudušais jaunietis

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Pierīgas Ziemeļu iecirkņa amatpersonas meklē bezvēsts prombūtnē esošo 1992. gadā dzimušo Mārci Sīmani. Policija aicina ikvienu, kuram ir kāda informācija par šī jaunieša atrašanās vietu, sazināties ar izmeklētājiem.

Kas ir Mārcis Sīmanis?

Mārcis Sīmanis, 1992. gada dzimis jaunietis, ir pazudis bezvēsts. Pēdējās ziņas par viņa atrašanās vietu ir nepietiekamas, un policija noskaidro visus iespējamos faktorus, kādēļ viņš varētu būt pamets mājas vai apmeklējis citas vietas. Ir svarīgi, ka sabiedrība ir informēta par šo situāciju, lai varētu sniegt palīdzību.

Meklēšanas process

Policijas darbinieki turpina intensīvu izmeklēšanu, lai atrastu Mārci. Tiek organizēti meklēšanas pasākumi, kuri ietver gan lokālo teritoriju pārbaudi, gan iedzīvotāju informēšanu. Policija uzsver, ka ir ļoti svarīgi apkopot jebkuru informāciju, kas varētu palīdzēt atrast jaunieša atrašanās vietu.

Aicinājums sabiedrībai

Valsts policija aicina ikvienu, kuram ir informācija par Mārci Sīmani, nekavējoties sazināties ar tuvāko policijas iecirkni vai zvanīt uz palīdzības tālruni. Katrs padsoms, pat šķietami sīks, var būt izšķirošs jaunieša atrašanai. Policija norāda, ka sabiedrības līdzdalība ir ļoti vērtīga šajā kritiskajā situācijā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas