Naktī uz svētdienu pazudis MārcisLatvijā
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 10:44
  • NRA
  • 2

Naktī uz svētdienu pazudis Mārcis

Valsts policijas paziņojums

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Pierīgas Ziemeļu iecirkņa amatpersonas izsludinājušas meklēšanu 1992. gadā dzimušajam Mārim Sīmanim. Šis jaunais vīrietis ir pazudis bez vēsts, un pašlaik tiek veikti visi iespējami pasākumi, lai noskaidrotu viņa atrašanās vietu.

Notikumu hronoloģija

Saskaņā ar policijas sniegto informāciju, Mārci pēdējo reizi redzēja naktī uz 6. oktobri, kad viņš izgāja no pirts Krimuldas pagastā, Siguldas novadā. Kopš tā brīža nav saņemtas ziņas par viņa atrašanās vietu, un ģimene ir ļoti satraukta par viņa drošību.

Aicinājums sabiedrībai

Policija aicina ikvienu, kam ir jebkāda informācija par Mārci Sīmani, nekavējoties sazināties ar likumsargiem. Ikviens vārds vai sīkums var izrādīties izšķirošs šajā situācijā. Paziņojumi par pazušanu var tikt sniegti, zvanot uz Valsts policijas diennakts tālruni.

Pazīmes un informācija

Mārci raksturo kā jaunu vīrieti, kura augums ir vidējs, ar tumšiem matiem un brūnām acīm. Vēlams, lai cilvēki, kas varētu būt redzējuši viņu pēdējā laikā vai kam ir kāda informācija par viņa iespējamo atrašanās vietu, noturētu acis un prātu atvērtus.

Noslēgums

Šī situācija ir ļoti delikāta, un Valsts policija cer uz sabiedrības atbalstu, lai ātri un efektīvi atrastu Mārci Sīmani un nodrošinātu viņa drošību. Apkārtējie ir aicināti būt uzmanīgiem un dalīties ar informāciju, lai palīdzētu risināt šo sarežģīto jautājumu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas