Rīgas Domā uzstāsies pasaulslavenais Vīnes zēnu korisAfiša
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 12:05
  • TV3
  • 3

Rīgas Domā uzstāsies pasaulslavenais Vīnes zēnu koris

Vīnes zēnu koris societāra pasākumā Rīgā

Majestātiskajā Rīgas Domā 2023. gada 26. oktobrī plkst. 19 pulcēsies mūzikas cienītāji no visas Latvijas un pat ārpus tās, lai iejustos pasaulslavenā Vīnes zēnu kora sniegumā. Šī ir īpaša iespēja saklausīt pasaules vienu no atzītākajiem bērnu muzicēšanas kolektīviem, kuru slava pārsniedz Austrijas robežas.

Iespaidīga programma un daudzu gadsimtu mūzika

Šajā koncertā Vīnes zēnu koris piedāvās iespaidīgu programmu, kurā iekļautas mūzikas pērles no četriem un pus gadsimtiem. Klausītājiem būs iespēja izbaudīt Henrija Pērsela un Volfganga Amadeja Mocarta, Franča Šūberta un Džuzepes Verdi, kā arī Štrausu – tēva un dēla – mūzikas šedevrus.

No klasiskiem līdz moderno melodijām

Programma nebūtu pilnīga bez mūsdienu komponistu darbiem. Tiks atskaņoti brīnišķīgi darbi no Rodžersa un Pītersona, Morikones un Andersena, kā arī daudzas populāras itāļu dziesmas, kas visiem klausītājiem ļaus piedzīvot dažādas emocijas un atmosfēras.

Pasaulē atzīta tradīcija

Vīnes zēnu koris ir ilggadēja tradīcija un simbols klasiskās mūzikas pasaulē. Ar viņu māksliniecisko sniegumu, disciplīnu un emocionālo izteiksmīgumu, šis koris ir ieguvusi sirdis milijoniem cilvēku visā pasaulē. Šis būs viņu pirmais uzstāšanās Rīgā 21. gadsimtā, un tas solās būt neaizmirstams notikums mūzikas kalendārā.

Iegādājieties biļetes un piedalieties šajā unikālajā vakarā

Biļetes uz šo koncertu ir pieejamas, un mūzikas cienītāji tiek aicināti sagatavoties neaizmirstamai pieredzei. Nepalaidiet garām iespēju vērot un baudīt augstākā līmeņa muzikālo mākslu Rīgas centrā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas