Vilmaņa un Balinska "Panthers" pēdējā pārbaudes mačā uzvar "Kings"NHL
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 10:46
  • TV3
  • 3

Vilmaņa un Balinska "Panthers" pēdējā pārbaudes mačā uzvar "Kings"

Vilmaņa un Balinska "Panthers" sagatavošanās noslēguma posmā

Latvijas uzbrucēja Sandis Vilmaņa komanda, Floridas “Panthers”, ieguva nozīmīgu uzvaru pēdējā pārbaudes mačā pirms Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonas sākšanās. Šis mačs bija iespēja komandas spēlētājiem pierādīt sevi un noskaidrot, kā viņi ir sagatavojušies jauniem izaicinājumiem.

Spēle pret "Kings"

Savā izšķirošajā spēlē pret Losandželosas “Kings”, “Panthers” demonstrēja spēcīgu sniegumu. Vilmanis, spēlējot otrajā uzbrucēju virknējumā, apliecināja savu pārdomāto spēles stilu, saņemot uzticību no galvenā trenera. Viņa klātbūtne laukumā noderēja komandas uzbrukuma gaitā, veidojot vārtu gūšanas iespējas.

Komandas kopējais sniegums

“Panthers” līdzjutēji varēja būt lepni par komandas sniegumu, jo Stenlija kausa ieguvējiem izdevās pierādīt savu spēku un veidot labu saspēli. Arī citi Latvijas hokejisti, tostarp Rihards Balinskis, guva nozīmīgu lomu spēlē. Komanda kopā strādāja, pastiprinot savu saliedētību un taktiku pirms gaidāmās sezonas.

Prieks par uzvaru un nākotnes mērķiem

Pēc spēles Vilmanis izteica prieku par uzvaru un atzina, ka šī spēle bija lieliska iespēja sagatavoties gaidāmajiem izaicinājumiem. Viņš norādīja, ka katrs mačs komandas izpildījumā ir būtisks un palīdz veidot pārliecību pirms sezonas. Tagad “Panthers” ir vērstas uz to, lai turpinātu šādu sniegumu, kad sāksies jaunā NHL sezona.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas