4 frāzes darbā, kas liks kolēģiem jūs ienīstInteresanti
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 14:03
  • NRA
  • 4

4 frāzes darbā, kas liks kolēģiem jūs ienīst

Darba attiecību nozīme

Ja nevēlaties, lai došanās uz biroju kļūtu par smagu darbu, pārdomājiet savu uzvedību un vārdus, ko lietojat. Mēs pavadām ievērojamu daļu no savas dzīves darbā, un labas attiecības ar kolēģiem ir ļoti vērtīgas. Vārdiem ir nozīme, un tie var būt gan jūsu labākā pieeja attiecību stiprināšanai, gan arī ļaunākais ienaidnieks.

Frāzes, kas var kaitēt attiecībām

Ir dažas frāzes, kuras labāk neizmantot, ja nevēlaties provocēt negatīvu reakciju vai pat kolēģu naidu. Šeit ir četras frāzes, kuras varētu bojāt jūsu attiecības ar darba biedriem: 1. "Tas nav mans darbs." 2. "Es to izdarīju labāk nekā tu." 3. "Kāpēc tu to nevari izdarīt ātrāk?" 4. "Tas ir tikai virspusēji."

Kā izvairīties no negatīvām sekām

Lai izvairītos no konfliktu rašanās un nodrošinātu veselīgu darba vidi, ir svarīgi pārdomāt, ko un kā sakāt. Ja esat neapmierināts vai jūtat spriedzi, labāk izvēlēties konstruktīvākus izteikumus un pieeju. Izrādiet sapratni un atbalstu kolēģiem, un tas noteikti atspoguļos pozitīvos rezultātus gan jūsu attiecībās, gan kopējā darba vide.

Secinājums

Darbā pavadītais laiks varētu kļūt par patīkamu pieredzi vai par neprātīgu pārbaudījumu, atkarībā no jūsu attiecībām ar kolēģiem. Apdomājiet savus vārdus un izvēlieties tos gudri – tas ir pirmais solis ceļā uz labākām attiecībām un veiksmīgāku karjeru. Izvairieties no kaitīgām frāzēm, un jūsu kolēģi to noteikti novērtēs.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas