VIDEO: Austrālijā veikala klientus gaišā dienas laikā nobiedē viena no indīgākajām čūskām pasaulēNebūšanas
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 13:38
  • NRA
  • 3

VIDEO: Austrālijā veikala klientus gaišā dienas laikā nobiedē viena no indīgākajām čūskām pasaulē

Video skaties šeit

Trakais notikums pie pludmales

Pagājušajā nedēļā, 24. septembrī, cilvēki, kas devās iepirkties mazumtirdzniecības veikalā pie pludmales Kvīnslendā, Austrālijā, noteikti atcerēsies šo pieredzi ilgi. Viens no indīgākajiem dzīvniekiem pasaulē, čūska, negaidīti parādījās blakus veikala izkārtojumam.

Čūsku sastapšana ikdienas dzīvē

Veikalā, kas parasti ir piepildīts ar klientiem, kuri meklē jaunas drēbes un apavus, situācija ātri pārvērtās par patiesu šoku. Klienti acīmredzot netika sagatavoti sastapt čūsku, kurai piemīt nāvējošs inde. Šī notikuma dēļ vairāki pircēji steidzīgi pameta veikalu, kamēr citi paņēma telefonus, lai nofilmētu šo neparasto skatu.

Reakcija sociālajos tīklos

Sociālajos tīklos jau izplatījušās video ieraksti, kuros redzamas šausmas un panika, ko radījusi čūska. Daudzi interneta lietotāji komentēja, kā šāds incidents var mainīt viņu iepirkšanās ieradumus. "Nekad neesmu domājis, ka iepirkšanās var būt tik bīstama," raksta kāds pircējs.

Čūsku risks Austrālijā

Austrālija ir pazīstama ar savu bagātīgo un daudzveidīgo dzīvnieku pasauli, tajā skaitā vairākām indīgām čūskām. Tomēr šādi incidenti, kad šīs dzīvniecības nonāk cilvēku tuvumā, ir salīdzinoši reti sastopami. Eksperti brīdina cilvēkus būt modriem un izvairīties no apdzīvotām vietām, kur varētu būt čūskas.

Secinājums

Kā redzams, šis incidents pie pludmales veikala ir atgādinājums visiem par uzmanību, kas jāievēro, lai izvairītos no nepatīkamām situācijām. Lai arī čūskas var būt fascinējošas radības, to tuvums cilvēkiem var izrādīties bīstams. Iepirkšanās pieredze šajā gadījumā neapšaubāmi bija neparasta un atgādināja visiem par dabu blakus viņu ikdienas dzīvei.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas