Tiltiņš Zviedrijas Allsvenskan debitē ar neizšķirtuFlorbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Tiltiņš Zviedrijas Allsvenskan debitē ar neizšķirtu

Tiltiņa debija Zviedrijas Allsvenskan

Krišjānis Tiltiņš, Latvijas izlases uzbrucējs, ir uzsācis savu ceļu Zviedrijas otrajā spēcīgākajā florbola līgā Allsvenskan. Viņa debija šajā līgā bija notikums, kas piesaistīja daudz uzmanības gan Latvijas, gan starptautiskā līmenī. Šajā pirmajā spēlē viņš spēja nodrošināt komandas stabilitāti, tomēr cīņa noslēdzās ar neizšķirtu.

Roberts Ābele turpina gūt panākumus Šveicē

Kamēr Tiltiņš debija bija iezīmēta ar neizšķirtu, Roberts Ābele, kārtējā latviešu talanta, turpina spīdēt Šveices junioru čempionātā. Ar savu rezultatīvo sniegumu viņš ir kļuvis par būtisku spēlētāju savā komandā, veidojot spēcīgu atbalsta lomu un iesaistoties vērā ņemamos uzbrukumos.

Norvēģijas līgas triumfs

Pārejas ziņās no Skandināvijas, Arnijs Kuratņiks un Toms Kirmužs ir pavadījuši veiksmīgu nedēļas nogali, kaldinot uzvaru Norvēģijas florbola līgā. Šie divi Latvijas pārstāvji ir parādījuši izcilu sniegumu, atstājot spēcīgu iespaidu uz komandas rezultātiem un palīdzot pacelt Latvijas vārdu florbola vidē.

Kopsavilkums

Latvijas florbola talanti turpina iekarot ārzemju laukumus, demonstrējot savas spējas starptautiskā līmenī. Tiltiņa debija Allsvenskan apstiprina Latvijas florbola attīstību, savukārt Ābele, Kuratņiks un Kirmužs pierāda, ka Latvijas spēlētāji var būt konkurētspējīgi arī citur. Sagaidāms, ka turpmākajos mačos viņi turpinās savu apbrīnojamo sniegumu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas