Var atjaunot redzi bez brillēm, pārliecinājusies Vija BušaPar veselību
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Var atjaunot redzi bez brillēm, pārliecinājusies Vija Buša

Vija Buša – Dabiskās redzes skolotāja ar pieredzi

Dabiskās redzes skolotāja Vija Buša ir pieredzējusi sieviete, kas trīs reizes ir atjaunojusi savu redzi bez brillēm. Viņas pārliecība par dabiskiem risinājumiem ir palīdzējusi ne tikai viņai pašai, bet arī daudzām citām personām sasniegt labākus rezultātus attiecībā uz redzi.

Atjauno redzi pats!

Nesen Vija Buša ir uzrakstījusi grāmatu “Atjauno redzi pats!”, kurā dalās savās zināšanās un pieredzē, kā arī sniedz praktiskus padomus, kā uzlabot redzi. Šī grāmata ir paredzēta pieaugušajiem, kuriem ir viegla tuvredzība, tālredzība, astigmatisms vai šķielēšana. Vija uzskata, ka ikviens cilvēks var uzlabot savu redzi, ja vien pietiekami regulāri rūpējas par savām acīm.

Redzes uzlabošana – ceļš uz brīvību no brillēm

Vija Buša uzskata, ka gandrīz katrs cilvēks var iztikt bez brillēm, esot apzinīgam un veicot atbilstošus vingrinājumus acīm. Viņa ir pierādījusi, ka redzes uzlabošana ir iespējama, izmantojot dabiskus paņēmienus un veicot sistemātiskas darbības. Arī citi cilvēki, kas ir sekojuši viņas metodēm, ir guvuši pozitīvus rezultātus.

Vija Buša aicina uz darbību

Izmantojot savas gūtās zināšanas, Vija Buša aicina ikvienu, kurš cieš no redzes problēmām, nepadoties un iepazīties ar viņas grāmatu, kas var kļūt par vērtīgu palīgu ceļā uz labāku redzi. Viņas mērķis ir sniegt cilvēkiem iespēju atklāt jaunus horizontus un atgriezties pie normālas redzes.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas