Viņam padodas dziesmas un vīriešu zapte. Saruna ar mūziķi un radio leģendu Gunāru FreidenfelduZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Viņam padodas dziesmas un vīriešu zapte. Saruna ar mūziķi un radio leģendu Gunāru Freidenfeldu

Gunārs Freidenfelds - Komponists bez diploma

Gunārs Freidenfelds sevi iepazīstina kā komponistu bez diploma, tomēr šāda veida radošo personību Latvijā ir daudz. Viņš ir pabeidzis konservatoriju trompetes klasē, un šī izglītība ir bijusi nozīmīga viņa muzikālajā ceļojumā. Pēc augstskolas beigšanas Gunārs tika iesaukts karavīru ansamblī "Zvaigznīte", kas iezīmēja jaunu posmu viņa karjerā.

Dzīve notikumu nogriežņos

Mūziķis uzsver, ka viņa dzīve ir bijusi stāstu pilna – katrs posms viņa profesionālajā karjerā ir noslēdzies, radot jaunas iespējas. “Kā viens posms noslēdzas, uzreiz sākas nākamais, atšķirīgs no iepriekšējā. Var jau būt, taču mūzikas mīlestība gan paliek nemainīga,” pauž Gunārs. Šī nostāja spējusi ne tikai rosināt viņa radošumu, bet arī nostiprināt viņa vietu Latvijas mūzikas ainavā.

Mūzikas mīlestība un vīriešu zapte

Gunārs ir pazīstams ne tikai kā komponists, bet arī kā radio leģenda, radot dziesmas, kas spēj piesaistīt klausītājus ne tikai ar melodiju, bet arī ar dziļām un emocionālām tēmām. Viņa darbi atspoguļo vīriešu ikdienu un attiecības, kā arī sniedz iedvesmu citiem. Interesanti, ka Gunārs ir teicis: "Viņam padodas dziesmas un vīriešu zapte," kas norāda uz viņa spēju radīt mūziku, kas atspoguļo gan vīrišķību, gan emocionālo dziļumu.

Nākotnes plāni un vēlmes

Runājot par nākotni, Gunārs nekad neapstājas pie sasniegtā. Viņš plāno turpināt radīt spēles un dziesmas, kas uzrunā cilvēku sirdis. "Mūzika ir mana dzīve, un esmu gatavs to dalīt ar pasauli," viņš noslēdz sarunu ar apņēmību un dzīvotspēju, kas iedvesmo visus ap viņu. Gunāra Freidenfelda vārds turpinās dzīvot latviešu mūzikā, pieliekot savu roku ikvienā projektā, ko viņš uzsāk.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas