Gribēt darīt labāk! Ciemos pie Ābeļu ģimenes
Dzīve un stils
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 13:11
  • LSM
  • 4

Gribēt darīt labāk! Ciemos pie Ābeļu ģimenes

Ģimenes studija ciemojusies pie Ābeļu ģimenes

Raidījums "Ģimenes studija" nesen devās ciemos pie Ābeļu ģimenes, kur valda sirsnīgas attiecības un radošs gars. Ģimene sastāv no Martas, juristes, un Dāvja, fiziskās sagatavotības trenera, kā arī viņu mazās meitiņas Marijas. Ābeļu ģimene ir izveidojusi arī kopīgu "Instagram" kontu, kurā dalās ar savām ikdienas gaitām.

Arī par grūtībām un izaicinājumiem

Kamēr viņu sociālais konts liecina par laimīgām brīvdienām un ģimenes kopīgiem mirkļiem, Ābeļu ģimene ir apņēmības pilna atklāt arī grūtības dzīvē. Marta un Dāvis dalās ne tikai ar panākumiem, bet arī ar izaicinājumiem, ar kuriem saskaras kā vecāki, tā arī kā profesionāļi savās jomās. Viņi ar lepnumu stāsta par pieejām un risinājumiem, kas palīdzējuši viņiem augt kā cilvēkiem un vecākiem.

Inspīrācija citiem

Sociālā medija platformā viņi aicina citus būt godīgiem un atklātiem savās mocībās un panākumos. Ābeļu ģimenes piemērs parāda, ka ģimenes dzīve ir ne tikai mirdzoša, bet arī pilna izaicinājumu, taču kopīgi strādājot un atbalstot viens otru, iespējams gūt veiksmi un laimi.

Sadarbības iespējas un nākotnes plāni

Jau tuvākajā nākotnē Marta un Dāvis plāno turpināt dalīties ar savām pieredzēm, izveidojot video un visdažādākos radošos projektus, kuri varētu iedvesmot citus vecākus. Viņi cer, ka viņu stāsts iedvesmos citus ne tikai dalīties ar savu pieredzi, bet arī meklēt atbalstu un risinājumus, kas var uzlabot viņu ģimenes dzīvi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas