Šķēlem 10 piespēles uzvarā, Gražulim minimāls spēles laiks "Virtus" debijāBasketbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Šķēlem 10 piespēles uzvarā, Gražulim minimāls spēles laiks "Virtus" debijā

Šķēles izcilais sniegums palīdz “Seawolves” uzvarā

Vācijas basketbola bundeslīgas mačā, kas norisinājās piektdien, 28. septembrī, Aigars Šķēle demonstrēja savu talantu un pieredzi, palīdzot Rostokas “Seawolves” izcīnīt graujošu uzvaru ar desmit rezultatīvām piespēlēm. Šis sniegums liecina par Šķēles spēju vadīt spēli un radīt iespējas saviem komandas biedriem. Viņa precīzās piespēles un pārdomātā spēles vadība izrādījās izšķiroša “Seawolves” panākumam šajā mačā.

Gražulis piedzīvo debiju Boloņas “Virtus” vienībā

Savukārt Andrejs Gražulis, kuram bija ilgi gaidītā debija Boloņas “Virtus” sastāvā, piedzīvoja minimālu spēles laiku. Šī spēle bija nozīmīga ne tikai viņam, bet arī komandai, jo Gražulis ir jaunais papildinājums ar lielu potenciālu un pieredzi Latvijas basketbola līmenī. Neskatoties uz ierobežoto spēles laiku, viņa iekļaušanās vienībā varētu būt interesants solis nākotnē, radot jaunas iespējas komandas stratēģijā.

Būs nepieciešama pielāgošanās un attīstība

Gan Šķēles, gan Gražula sniegums tuvākajās dienās būs aktīvi vērojams, jo kvalitāte un sadarbība komandā ir svarīgi faktori, lai sasniegtu augstākos rezultātus. Gražulim būs jāpielāgojas jauniem apstākļiem un jāgūst pieredze, kamēr Šķēle cenšas turpināt savu sniegumu augstā līmenī, palīdzot “Seawolves” sasniegt viņu sezonas mērķus. Fani gaida aizraujošas spēles un jaunas augstākās kvalitātes izpildījumus no abiem latviešu basketbolistiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas