Starp Siguldu un Raiskumu velobrauciena laikā periodiski būs ierobežota satiksmeLatvijā
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 09:36
  • NRA
  • 6

Starp Siguldu un Raiskumu velobrauciena laikā periodiski būs ierobežota satiksme

Satiksmes ierobežojumi velobrauciena laikā

Siguldas un Cēsu novados šodien, 10. oktobrī, velobrauciena laikā periodiski tiks ierobežota satiksme starp Siguldu un Raiskumu. Šī informācija sniegta aģentūrai LETA no VSIA "Latvijas valsts ceļi" pārstāvjiem. Mēs aicinām autovadītājus plānot savus ceļojumus attiecīgi, lai izvairītos no iespējamām neērtībām.

Velobrauciena nozīme un dalībnieki

Šāda veida pasākumi ne tikai popularizē aktīvu dzīvesveidu, bet arī veicina veselīgu konkurenci starp dalībniekiem. Velobrauciens starp Siguldu un Raiskumu piesaista daudzus entuziastus, un tā mērķis ir veicināt sportu un dabas apzināšanos. Dalībniekiem šī ir lieliska iespēja izbaudīt skaistos Latvijas dabu un iepazīties ar citiem riteņbraukšanas mīļotājiem.

Izsakam atvainošanos par sagādātajām neērtībām

Valsts iestādes aicina iedzīvotājus un viesus būt saprotošiem saistībā ar satiksmes ierobežojumiem. Mums ir svarīgi nodrošināt drošu vidi gan velobraucējiem, gan pārējiem ceļu lietotājiem. Aicinām plānot ceļa braucienus un būt uzmanīgiem, ievērojot ceļa zīmes un norādes pasākuma laikā.

Informācija ceļotājiem

Lai iegūtu jaunāko informāciju par ceļu stāvokli un ierobežojumiem, iedzīvotājiem ieteicams sekot līdzi VSIA "Latvijas valsts ceļi" paziņojumiem un sociālo tīklu ierakstiem. Drošība ir mūsu prioritāte, un mēs lepojamies ar iespēju rīkot šādus notikumus, kas bagātina mūsu kultūru un iedvesmo cilvēkus būt aktīviem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas