Stiprā, Vilka un "Neptūnas" dominē, Paulai un Laurai otrās uzvaras EiropāBasketbols — Dāmas
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Stiprā, Vilka un "Neptūnas" dominē, Paulai un Laurai otrās uzvaras Eiropā

Stiprā un Vilka uzņem apgriezienus

Ceturtdien, 24. oktobrī, turpinājās “EuroCup Women” trešās kārtas spēles basketbolā sievietēm. Latvijas sportistes Rūta Stiprā un Kate Vilka, kuras pārstāv Klaipēdas “Neptūnas”, izcīnīja savu pirmo uzvaru turnīrā, piedaloties pārliecinošā spēlē pret Skotijas komandu “Caledonia Gladiators”.

Pārliecinoša uzvara Klaipēdā

Klaipēdas “Neptūnas” izcīnīja uzvaru ar rezultātu 88:56, apliecinot savu dominanci laukumā. Spēles laikā komanda demonstrēja lielisku sadarbību un stratēģisku pieeju, kas ļāva viņām izcīnīt pārliecinošu uzvaru. Šis panākums ne tikai uzlabo komandas morāli, bet arī atgriež tās cerības uz veiksmīgu turnīra turpinājumu.

Otrās uzvaras Paulai un Laurai

Līdzās Stiprai un Vilkai, arī Paulai Strautmanei un Laurai Melderei izdevās izcīnīt otrās uzvaras šajā Eiropas turnīrā. Tas apliecina latviešu basketbolistu spēku un potenciālu šajā prestižajā sacensībā. Abu spēlētāju sniegums joprojām ir izšķirošs, lai atteiktos no laikiem, kad nebija pārliecības savā spēlē.

Skats nākotnē

Visā turnīra gaitā Latvijas sportisti turpina pierādīt savu vērtību un talantu, un ir skaidrs, ka ar šādu sniegumu “Neptūnas” un citas komandas, kuras pārstāv Latvijas spēlētājas, ir gatavas cīnīties par labākajiem rezultātiem. Ar katru uzvaru komanda tuvāk nonāk mērķim – iekļūšanai izslēgšanas spēlēs un iespējai pacelt trofeju.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas