Stradiņa slimnīcā ikvienam būs iespēja bez maksas uzzināt savu insulta riska iespējamībuPar veselību
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Stradiņa slimnīcā ikvienam būs iespēja bez maksas uzzināt savu insulta riska iespējamību

Stradiņa slimnīcā ikvienam iespēja uzzināt insulta riska iespējamību

Otrdien, 29. oktobrī, Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcā notiks īpaša pasākuma – Insulta dienas – ietvaros ikvienam interesentam tiks piedāvāta unikāla iespēja bez maksas noskaidrot savu insulta riska pakāpi.

Diagnosticēšanas iespējas

Pasākuma laikā no plkst. 12.00 līdz 15.00 Stradiņa slimnīcas A1 korpusa vestibilā pieejamas ekspress pārbaudes. Apmeklētājiem būs iespēja noteikt cukura līmeni asinīs, izmērīt ķermeņa masas indeksu un asinsspiedienu. Šīs pārbaudes ir būtiskas, lai savlaicīgi atklātu iespējamos veselības riskus.

Ieguvumi no pasākuma

Dalība Insulta dienā ne tikai ļaus cilvēkiem uzzināt savu veselības stāvokli, bet arī sniegs iespēju saņemt profesionāļu padomus par veselīgu dzīvesveidu un insulta profilaksi. Šis pasākums ir lieliska iespēja ikvienam, kas vēlas uzlabot savu veselību un samazināt insulta riska faktorus.

Aicinājums piedalīties

Stradiņa slimnīca aicina visus interesentus piedalīties šajā informatīvajā pasākumā un izmantot iespēju pakonsultēties ar speciālistiem par insulta risku. Pasākuma mērķis ir izglītot sabiedrību par insulta profilaksi un veicināt veselības apzināšanos. Neaizmirstiet par savu veselību un apmeklējiet Insulta dienu!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas