Strautmanis par olimpisko debiju: "Kaut kur pazuda koncentrēšanās un nevarēju savākties"

Lauris Strautmanis un olimpiskā debija

Latvijas šāvējs Lauris Strautmanis šogad debitēja olimpiskajās spēlēs, tomēr viņa piedzīvojums neizvērsās tik veiksmīgs, kā cerēts. Sarunā ar Latvijas Olimpisko komiteju (LOK) sportists atklāja, ka fināla sasniegšana palika nepiepildīta sapņu.

Kļūdas, kas izšķīra rezultātu

Strautmanis norādīja, ka mazas kļūdas bija galvenais iemesls, kāpēc viņš nespēja kvalificēties finālam. "Kaut kur pazuda koncentrēšanās un nevarēju savākties," atzina šāvējs, atklājot, ka stress un sacensību atmosfēra ietekmēja viņa sniegumu.

Emocionāls pārdzīvojums

Olimpisko spēļu debijas vilšanās Strautmanim noteikti ir emocionāls pārdzīvojums. Sportists stāsta, ka šādas sacensības vienmēr sagādā ne tikai fizisku, bet arī garīgu spriedzi. "Es sapratu, ka šāda veida pieredze ir nenovērtējama, un tā palīdzēs man nākotnē," uzsvēra Lauris.

Nākotnes perspektīvas

Neraugoties uz pirmajām grūtībām, Strautmanis jau domā par nākotni un nākamajām sacensībām. Viņš uzsver, ka ir motivēts turpināt attīstīties kā sportists un izstrādāt stratēģijas, lai nākamajās spēlēs spētu labāk pārvaldīt emocionālo spriedzi. "Es esmu apņēmies darīt visu iespējamo, lai nākamo reizi sasniegtu savu mērķi," teica Lauris.

Atbalsts no Latvijas sabiedrības

Lai gan rezultāts netika sasniegts, Strautmanis saņēma plašu atbalstu no Latvijas sporta līdzjutējiem. "Esmu pateicīgs visiem, kas mani atbalstīja šajā ceļojumā," viņš piebilda, apliecinot, cik svarīgs ir sabiedrības atbalsts sportistiem viņu karjerā. Lauris Strautmanis ar apņēmību skatās uz priekšu, un mēs ceram, ka viņa nākotnes izlasē būs daudz panākumu!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas