Teksjē ''hat-trick'', Francija iemet piecus Slovēnijai un svin otro uzvaru

Francijas izlase sasniedz otro uzvaru kvalifikācijā

Šodien Rīgā norisinājās 2026. gada ziemas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs, kurā Francijas hokeja izlase izcīnīja otro uzvaru. Spēlē pret Slovēniju franči parādīja pārliecinošu sniegumu, gūstot piecus vārtus un rezultātā uzvarot ar 5:1.

Aleksandra Teksjē izcils sniegums

Uzvaru Francijai nodrošināja uzbrucējs Aleksandrs Teksjē, kurš kļuva par spēles galveno varoni, gūstot "hat-trick" – trīs vārtus vienā spēlē. Teksjē iedvesmoja komandu, rādīdams ne tikai individuālas prasmes, bet arī komandas garu.

Spēles gaita un izšķirošie momenti

Spēles sākumā abas komandas bija aktīvas, taču ātri kļuva skaidrs, ka Francijas izlase ir motivētāka. Pirmajā trešdaļā viņi ieguva nelielu pārsvaru, un turpinājumā Teksjē vairākkārt pārspēja slovēņu vārtsargu. Rezultātā, pēc otrās trešdaļas, Francijas izlase bija vadībā ar 4:1, kas ļāva komandas dalībniekiem noslēgt spēli mierīgā gaisotnē.

Ko mēs varam gaidīt nākotnē?

Ar šo uzvaru Francija jau ciešāk nostiprina savu pozīciju 2026. gada ziemas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā. Teksjē sniegums un komandas vienotība sola labas izredzes turpmākos mačos, un līdzjutēji ar interesi gaidīs, kādas pārsteigumus franci spēs sagādāt nākotnē. Visi aci pret aci ar nākamajiem pretiniekiem, bailes no neveiksmēm ir izņemta, un komanda ir pilna apņēmības turpināt uzvarēt.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas