Tiek meklēts: Vīrietis var atrasties gan Latvijas, gan Igaunijas teritorijāLatvijā
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 17:45
  • NRA
  • 3

Tiek meklēts: Vīrietis var atrasties gan Latvijas, gan Igaunijas teritorijā

Valsts policija ir uzsākusi meklēšanu

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Rietumvidzemes iecirkņa amatpersonas ir uzsākušas intensīvu meklēšanu 66 gadus vecajam Ilmaram Eeltamm, kurš ir bezvēsts prombūtnē. Vīrietis pēdējo reizi redzēts šī gada 17. oktobrī Salacgrīvā, un kopš tā laika viņa atrašanās vieta nav zināma.

Informācija par pazudušo vīrieti

Ilmara Eeltamm pazušana rada bažas ne tikai viņa tuviniekiem, bet arī policijas darbiniekiem, kas aktīvi meklē jebkādas norādes par viņa iespējamo atrašanās vietu. Pēc policijas sniegtās informācijas, ilgi gaidītā vīrieša izskats ir šāds: viņš ir ar vidēju augumu, matiem pelēkā krāsā un varētu būt ģērbies tumšās drēbēs.

Meklēšanas darbības abās valstīs

Sakarā ar aizdomām, ka Ilmars Eeltamm varētu atrasties gan Latvijas, gan Igaunijas teritorijā, meklēšanas paņēmieni ir paplašināti uz abām valstīm. Policija aicina ikvienu, kuram ir jebkāda informācija par vīrieša atrašanās vietu, nekavējoties sazināties ar policiju.

Aicinājums sabiedrībai

Policija aicina sabiedrību pievērst uzmanību un, ja ir kādas liecības vai informācija, nekavējoties sniegt ziņu. Katrs sīkums var būt nozīmīgs, un jūs varat palīdzēt atrast Ilmaru un sniegt atbalstu viņa ģimenei. Jebkādas norādes var paziņot pa tālruni vai vietējās policijas iecirknī. Gaidām atgriezenisko saiti un ceram uz labām ziņām, lai varētu atgriezt šo vīrieti drošībā viņa mājās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas