Kapteinis Bertāns neizslēdz dalību izlasē novembrī: ''Nekas nav simtprocentīgs''Basketbols — Eirokausi
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Kapteinis Bertāns neizslēdz dalību izlasē novembrī: ''Nekas nav simtprocentīgs''

Kapteiņa Daira Bertāna savainojums

Latvijas čempionvienība ''VEF Rīga'' šobrīd saskaras ar viņu nozīmīgu zaudējumu, jo kapteinis Dairis Bertāns ir iedzīvojies ceļgala savainojumā. 35 gadus vecais aizsargs atklāja, ka šis ievainojums ir nopietns un var ietekmēt viņa dalību tuvākajās spēlēs. Vēl joprojām nav skaidrības par to, cik ilgi viņam būs jāpavada izlaižot mačus.

VEF Rīga sniegums Čempionu līgā

Tāpat Bertāns izteicās par VEF Rīga sniegumu nesenajā Čempionu līgā, uzsverot, ka komanda ir spējīga izcīnīt uzvaras, taču nepieciešams uzlabot spēles kvalitāti. ''Ir jāstrādā pie mūsu aizsardzības un jāpievērš uzmanība detaļām. Ja gribam pacelties augstāk, katrs elements ir svarīgs,'' teica Bertāns, norādot uz komandas centību un potenciālu.

Gaidāmā izlašu loga nozīme novembrī

Runājot par gaidāmo izlašu logu novembrī, Bertāns paliem uzsvēra, ka viņš nenoliedz iespēju pievienoties izlasei, taču norādīja: ''Nekas nav simtprocentīgs. Viss ir atkarīgs no mana veselības stāvokļa un kā es jūtos pēc rehabilitācijas.'' Viņš arī piebilda, ka būtu priecīgs palīdzēt izlasē, ja vien to atļaus situācija.

Noslēgumā

Bertāna situācija ir nozīmīgs temats ne tikai faniem, bet arī Latvijas basketbola sabiedrībai. Viņa pieredze un prasmes ir neatsveramas gan VEF Rīga, gan Latvijas izlases sastāvā. Lai gan viņš šobrīd sastopas ar izaicinājumiem, cerēsim uz ātru atgriešanos laukumā un cerīgi gaidīsim jaunās ziņas par viņa veselību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas