Tīna Graudiņa: "Esam izmirkuši līdz vīlītēm un ir auksts, slapjš, taču ļoti motivējoši"

Tīnas Graudiņas un Nauris Mieža sajūtas pirms Parīzes olimpiskajām spēlēm

Latvijas uzvarētāji Tīna Laura Graudiņa un Nauris Miezis ir sajūsmā par gaidāmo Parīzes olimpisko spēļu atklāšanas ceremoniju. Sarunā ar Latvijas Olimpisko komiteju (LOK) viņi atklāja savas sajūtas un pieredzi, kas radusies šajos svarīgajos mirkļos.

Vīlīšu mitrums un motivācija

Tīna Graudiņa, atsaucoties uz laikapstākļiem, atzina: "Esam izmirkuši līdz vīlītēm un ir auksts, slapjš, taču ļoti motivējoši." Šāds izteikums liecina par viņu apņēmību un cīņas garu, neskatoties uz nelabvēlīgajiem apstākļiem. Abiem sportistiem ir svarīgi pierādīt sevi un pārstāvēt Latviju starptautiskajā arēnā.

Latvijas delegācijas simbols

Graudiņa un Miezis uzsvēra, ka viņi jūtas pagodināti būt Latvijas delegācijas karognesēji. "Tas ir nenovērtējams gods," uzsvēra Miezis. Viņu entuziasms un apņēmība skaidri atspoguļo Latvijas vienotību un lepnumu par valsts panākumiem sportā.

Sagatavošanās olimpiskajām spēlēm

Apspriežot gatavošanos olimpiskajām spēlēm, Graudiņa un Miezis pauda apņēmību nodrošināt labākos rezultātus. "Esam strādājuši smagi un ceram, ka mūsu centieni tiks atspoguļoti sacensībās," sacīja Miezis. Šī ir izdevība ne tikai sportistiem, bet arī visai Latvijai parādīt talantus un spēku starptautiskajā sportā.

Noslēgums ar cerību un apņēmību

Tīna Graudiņa un Nauris Miezis ir iedvesmojošie simboli, kas atspoguļo Latvijas sportistu neatlaidību un cīņas garu. Kā uzsvēra Graudiņa, neskatoties uz grūtībām, viņu motivācija ir lielāka nekā jebkad. "Mēs cīnīsimies par katru uzvaru, jo mēs esam vienoti un lepni būt Latvijas sportisti," piebilda viņa.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas