Turpmāk pacienti Vidzemes slimnīcu varēs sazvanīt bez maksasReģionos
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 21:14
  • NRA
  • 4

Turpmāk pacienti Vidzemes slimnīcu varēs sazvanīt bez maksas

Jauna bezmaksas saziņas iespēja pacientiem

Vidzemes slimnīca ir izsludinājusi jaunu iniciatīvu, piedāvājot pacientiem iespēju sazināties ar medicīnas iestādi bez maksas. Sākot no šodienas, pacienti var zvanīt uz vienoto telefona numuru 8070 0040, kas nodrošinās ērtāku un pieejamāku saziņu ar slimnīcu.

Pārskatāmāka komunikācija

Vienotais telefonu numurs 8070 0040 ir izveidots, lai vienkāršotu pacientu saziņu ar slimnīcas speciālistiem un administrāciju. Šāda pieeja ļaus pacientiem ātrāk un ērti saņemt nepieciešamo informāciju par konsultācijām, ārstēšanu un citām veselības aprūpes jautājumiem.

RE: LETA informācija

Saskaņā ar aģentūras LETA sniegto informāciju, jaunais pakalpojums ir orientēts uz pacientu apmierinātības uzlabošanu un ārstniecības procesa efektīvāku organizāciju. Vidzemes slimnīca ir apņēmusies nodrošināt labāku saziņu un piekļuvi veselības aprūpei visiem pacientiem.

Secinājums

Šī iniciatīva ir lielisks solis uz priekšu, veicinot pacientu ērtības un veselības aprūpes kvalitāti. Bezmaksas telefona numurs 8070 0040 piešķirs pacientiem jaunu pārliecību un mieru sazināties ar Vidzemes slimnīcu, kurā viņu vajadzības tiks izprastas un ņemtas vērā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas