Vuds ar diviem otrā puslaika vārtiem ieceļ "Nottingham" Premjerlīgas top 5Futbols — Anglija
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Vuds ar diviem otrā puslaika vārtiem ieceļ "Nottingham" Premjerlīgas top 5

Vuds izceļas ar vārtiem

Vakar, piektdienā, "Nottingham Forest" izcīnīja pārliecinošu uzvaru Anglijas Premjerlīgas mačā, kurā ar rezultātu 3:1 apspēlēja "Leicester". Uzvaras atslēga bija komandas uzbrukuma līdera Džejkoba Vuda izceltās divas vārti, kas tika gūti otrā puslaikā.

"Nottingham" uzsāk kāpumu tabulā

Ar šīs uzvaras palīdzību "Nottingham Forest" spēja pacelties līdz piektajai vietai turnīra tabulā, kas ir grandioza atgriešanās pēc sarežģītām sezonas sākuma nedēļām. Komanda ir izcīnījusi divas uzvaras pēc kārtas, kas liecina par stabilas formas atgūšanu.

Spēles gaita un iznākums

Mača gaitā "Nottingham" nodemonstrēja labu spēles plānu un lielisku sadarbību starp spēlētājiem. Pirmajā puslaikā rezultāts bija neizšķirts, taču otrajā puslaikā Vuds pārsteidza pretinieku aizsardzību, gūstot divus vārtus, kas nostiprināja komandas vadību. "Leicester" centās atbildēt, taču neskatoties uz labiem mēģinājumiem, viņiem izdevās gūt tikai vienus vārtus.

Nākamais izaicinājums

Ar šo uzvaru "Nottingham Forest" ir ieguvusi vērtīgus punktus un turpinās cīņu par vietu augšgalā. Komanda tuvākajā laikā dosies uz jauniem izaicinājumiem, un līdzjutēji ar nepacietību gaida, kā viņi turpinās savu uzvaru sēriju un centīsies nodrošināt vietu labākajās Premjerlīgas komandās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas