Uz Ventspili tagad varēs doties ar divstāvu autobusu – "Ecolines" atklāj jaunu maršrutuZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Uz Ventspili tagad varēs doties ar divstāvu autobusu – "Ecolines" atklāj jaunu maršrutu

Jauns maršruts no "Ecolines"

SIA "Norma-A", kas pasažieru pārvadājumus nodrošina ar zīmolu "Ecolines", ir paziņojusi par jauna maršruta atklāšanu, kas sasaistīs Ventspili un Rīgu. Jaunais maršruts sāks darboties no šā gada 1. novembra, un pasažieriem būs iespēja izmantot divstāvu autobusus.

Divstāvu autobusi - komforts un ērtības

"Ecolines" divstāvu autobusi piedāvā ne tikai modernu dizainu, bet arī augstu komforta līmeni ceļojot. Pasažieriem būs pieejamas plašas sēdvietas, bezvadu internets un citas ērtības, kas padara ceļojumu patīkamu un ērtu. Šis jaunais maršruts iecerēts, lai uzlabotu sabiedriskā transporta iespējas Latvijas iedzīvotājiem un tūristiem.

Atbalsts Ventspils attīstībai

Šī iniciatīva ir īpaši svarīga Ventspils attīstībai, jo tā veicinās tūrisma plūsmu un sniegs iespēju ērti nokļūt galvaspilsētā. Pasažieru pārvadājumi ir būtiska daļa no reģionālās infrastruktūras attīstības, un ar jaunā maršruta palīdzību tiks stiprināta Ventspils saikne ar Rīgu.

Papildu informācija un biļešu iegāde

Pasažieriem, kuri plāno doties ceļojumā šajā maršrutā, ir ieteicams jau tagad interesēties par biļešu pieejamību un cenām. Sīkāku informāciju par pasažieru pārvadājumiem un maršruta grafikiem "Ecolines" sniegs tuvākajā laikā savu mājaslapu un sociālo tīklu kanālu jaunumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas