Var būt traucējumi "Swedbank" pakalpojumu darbībāTehnoloģijas
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 11. oktobris 12:38
  • Delfi
  • 14

Var būt traucējumi "Swedbank" pakalpojumu darbībā

Swedbank paziņojums par pakalpojumu traucējumiem

Swedbank ir paziņojusi, ka naktīs no 12. līdz 14. oktobrim Latvijā tiks veikti tehnoloģisko sistēmu uzlabojumi. Šo uzlabojumu laikā bankas pakalpojumi var piedzīvot traucējumus, kas skars klientu iespējas piekļūt dažādām bankas funkcijām.

Tehnoloģisko uzlabojumu mērķis

Kā norādīts bankas paziņojumā sociālajā tīklā "X", šo tehnoloģisko uzlabojumu mērķis ir uzlabot pakalpojumu kvalitāti un nodrošināt drošāku un efektīvāku klientu apkalpošanu nākotnē. Swedbank aicina klientus būt saprotošiem un plānot darījumus ņemot vērā iespējamās grūtības.

Ieteikumi klientiem

Lai mazinātu neērtības, Swedbank iesaka klientiem, kuri plāno veikt svarīgus darījumus, to izdarīt pirms uzlabojumu perioda sākuma. Tāpat bankas pārstāvji aicina sekot informācijai par sistēmas stāvokli un jauninājumiem, kas tiks sniegti laikā, kad darbi būs aktīvi.

Secinājums

Kā ikviens, kas izmanto Swedbank pakalpojumus, būtu jābūt gatavam pārmaiņām un jārēķinās ar iespējamām neveiksmēm, kas var rasties šajos naktīs. Uzlabojumi, visticamāk, radīs ilgtermiņa labumu bankas klientiem, tomēr ir svarīgi būt informētiem par situāciju, lai izvairītos no neērtībām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas