Vasaras obligātā literatūra: lasāmviela gan stāstu cienītājiem, gan uzjautrinātiem grāmatu tārpiem

Vasaras obligātā literatūra

Šis vasaras laiks ir ideāla iespēja atpūsties un baudīt kādu labu grāmatu pludmalē vai sērijveida hammock. Lai palīdzētu jums atrast piemērotu lasāmvielu, mēs esam sagatavojuši ieteikumus gan stāstu cienītājiem, gan uzjautrinātiem grāmatu tārpiem.

Stāstu cienītājiem

Ja jums patīk aizraujoši stāsti un aizraujoši sižeti, ieskatieties žurnāla “Pastaiga” redakcijas grāmatu plauktā un izmēģiniet kādu no šiem ieteikumiem: - "Dzelzs Cilvēks" no Kristīnes Ohlsones - fascinējoša biogrāfija par cilvēku, kurš cīnījās ar dzelzs salaušanu un galu galā cīnījās ar savas dzīves rūpes. - "Nokvēpinātā senitāte" no Anitas Desai - sarežģīta saimnieciska saime, kas cīnās ar savām saistībām un attiecībām.

Uzjautrinātie grāmatu tārpi

Ja jūs meklējat kaut ko vieglu un uzjautrinātu vasarai, mēs iesakām izlasīt šīs grāmatas: - "Pēdju grāmatu kafejnīca" no Dženis Kolins - burvīgs romāns par mazu lauku kafejnīcu un tās iedzīvotājiem. - "Mīli mani, ja spēj" no Viljas Sošāme - romantiska komēdija par mīlestību un ģimenes saistībām. Nekavējoties iegādājieties kādu no šiem ieteikumiem un dodieties ceļā uz burvīgu literāro piedzīvojumu vasarā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas