Video: Četri cietušie divu auto avārijā pie AugšlīgatnesKriminālziņas/Ceļu reportieris
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 28. septembris 15:09
  • Delfi
  • 31

Video: Četri cietušie divu auto avārijā pie Augšlīgatnes

Video skaties šeit

Notikumu apraksts

Sestdienas sākumā, 28. septembrī, uz autoceļa A2 pie Augšlīgatnes notika nopietna avārija, kurā piedalījās divi automobiļi. Incidenta laiks tika reģistrēts ap pulksten 5.30, kad satiksme bija salīdzinoši klusa. Diemžēl šis incidents beidzās traģiski, jo cieta četri cilvēki.

Avārijas sekas

Pēc avārijas notikuma uz vietas ieradās Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi un Valsts policija, lai sniegtu nepieciešamo palīdzību cietušajiem un izvērtētu situāciju. Sākotnējās ziņas liecina, ka cietušie guvuši dažādas traumas, taču viņu stāvoklis šobrīd tiek novērtēts. Policija turpina izmeklēšanu, lai noskaidrotu sadursmes iemeslus.

Braucēji un cietušie

Informācija par cietušajiem vēl tiek apkopota, taču ir zināms, ka visi viņi ir Latvijas iedzīvotāji. Cietušo tuvinieki ir informēti par notikušo, un tiek sniegta psiholoģiskā atbalsta palīdzība. Tiek plānots, ka tuvākajās dienās tiks sniegta papildu informācija par viņu veselības stāvokli.

Satiksmes ierobežojumi

Avārijas dēļ autoceļa A2 posmā pie Augšlīgatnes tika ieviesti satiksmes ierobežojumi, kas radīja sastrēgumus un kavējumi bija novērojami vairākas stundas. Valsts policija lūdz autovadītājus būt piesardzīgiem un sekt situāciju uz ceļiem, kā arī ievērot visus satiksmes noteikumus, lai mazinātu negadījumu risku.

Aicinājums būt uzmanīgiem uz ceļiem

Šis negadījums atkal atgādina par nepieciešamību būt uzmanīgiem uz ceļiem un sekot visiem drošības pasākumiem. Autovadītājiem jāatceras, ka laika apstākļi, ceļa segums un citi faktori var ietekmēt braukšanas drošību. Lūdzu, pievērsiet uzmanību ceļu satiksmei un rūpējieties par savu un citu drošību uz ceļa.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas