VIDEO: dziedātājs Normunds Pauniņš atklāj, kā iepazinies ar savu 30 gadu jaunāko mīļoto

Video skaties šeit

Grupas "Otra puse" mūziķis Normunds Pauniņš apprecējies ar par sevi 30 gadu jaunāko ventspilnieci Katrīnu Ignaci

Grupas "Otra puse" mūziķis Normunds Pauniņš 2022. gadā apprecējās ar par sevi 30 gadu jaunāko ventspilnieci Katrīnu Ignaci. Šis pāris ir guvis daudz uzmanības sabiedrībā un tagad Normunds Pauniņš atklāj abu iepazīšanās stāstu.

Normunds Pauniņš par savu iepazīšanās stāstu

Raidījumā "Kad viņas satiekas" Normunds Pauniņš dalījās par to, kā viņš iepazinies ar savu jaunāko mīļoto. Skatoties uz šo muzikālo pāri, var redzēt, ka viņu mīlestība ir stipra un īpaša.

Interesantas detaļas par pāra attiecībām

Normunds Pauniņš un Katrīna Ignace ir kļuvuši par vienu no populārākajiem latviešu mūzikas pāriem, un viņu attiecības ir kļuvušas par lielu tēmu plašsaziņas līdzekļos. Viņu iepazīšanās stāsts ir tikpat interesants kā viņu mūzikas karjera. Šis ir tikai sākums viņu kopīgajai dzīvei, bet viņu mīlestība un dedzība ir kaut kas, kas liek viņiem turēties kopā neatkarīgi no visām grūtībām un šķēršļiem. Turpinot attīstīt savas personības un mūzikas talantus, Normunds Pauniņš un Katrīna Ignace ir pierādījuši, ka kopā viņi ir neapturama spēka. Šis pāris ir skaidrs piemērs tam, ka vecuma starpība nav šķērslis mīlestībai un laimes sasniegšanai. Viņu stāsts ir diezgan savdabīgs un interesants, un tas turpina iedvesmot cilvēkus visā pasaulē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas