Video: Ostapenko ieservē Kičenokai pa galvuTeniss — Jeļena Ostapenko
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Video: Ostapenko ieservē Kičenokai pa galvu

Video skaties šeit

US Open: Latviešu-Lietuviešu duets izcīna pārliecinošu uzvaru

Šodien Ņujorkā, ASV, norisinājās "US Open" turnīrs uz cietā seguma, kur Latvijas un Ukrainas tenisa talanti Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka demonstrēja izcilu sniegumu. Pirmajā kārtā pārinieces spētie uzvarēt amerikānietes Džesiju Aniju un Džesiku Faillu ar rezultātu 6:3, 6:3, nodrošinot vietu nākamajā kārtā.

Izsistās situācijas: Ostapenko negaidītais servs

Viens no šī mača aizraujošākajiem momentiem notika tā laikā, kad Ostapenko izsita negaidītu servu, kas negaidīti trāpīja Kičenokai pa galvu. Šī epizode, kas izraisīja gan skatītāju smieklus, gan pārsteigumu, parādīja, cik svarīgi ir saglabāt uzmanību pat šķietami nenozīmīgās situācijās. Video, kas nošauts šajā epizodē, turpina izplatīties sociālajos tīklos.

Turpmākās izredzes un gaidas

Ar šo uzvaru Ostapenko un Kičenoka apliecināja, ka ir spēcīgs tandēms, un gaidas uz turpmāko sniegumu ir augstas. Gan Latvijas, gan Ukrainas fani cer uz vēl labākiem sasniegumiem šajā prestižajā turnīrā. Nākamajā kārtā viņas tiksies ar izaicinošām pretiniecēm, taču jau šodienas sniegums liecina, ka abas tenisistes ir gatavas dot visu, lai turpinātu ceļu uz uzvaru. Sekojiet līdzi “US Open” turnīram, jo gaidāmas vēl daudzas aizraujošas spēles un negaidīti momenti!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas