Video: Policisti dažu stundu laikā aptur vairākus steidzīgus autovadītājusKriminālziņas/Ziņas
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 17. septembris 14:44
  • Delfi
  • 8

Video: Policisti dažu stundu laikā aptur vairākus steidzīgus autovadītājus

Video skaties šeit

Aizvadītās nedēļas notikumi

Aizvadītās nedēļas izskaņā, 14. septembrī, Valsts policijas Satiksmes drošības vadības biroja Speciālo uzdevumu nodaļas darbinieki veica ikdienas satiksmes uzraudzību Ropažu un Smiltenes novados. Šo uzraudzību rezultātā tika fiksēti vairāki steidzīgi autovadītāji, kuru uzvedība radīja nopietnas bažas par ceļu satiksmes drošību.

Steidzīgu autovadītāju pārkāpumi

Kā ziņoja policija, viens no apturētajiem autovadītājiem izrādījās īpaši riskants, braucot ar ātrumu 177 km/h, neskatoties uz to, ka atļautais maksimālais ātrums šajā ceļa posmā ir 110 km/h. Tas liecina par augstu neapdomību un iespējamu apdraudējumu apkārtējiem ceļu lietotājiem.

Bez autovadīšanas tiesībām

Vēl viens autovadītājs ne tikai pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu, bet arī atradās pie stūres bez nepieciešamajām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Šāda rīcība ir ne tikai likumpārkāpums, bet arī apdraud gan šoferi, gan citus satiksmes dalībniekus. Policija nekavējoties reaģēja, apturot šos autovadītājus un saucot viņus pie atbildības.

Policijas atbildība un drošība uz ceļiem

Valsts policija uzsver, ka šāda veida ikdienas satiksmes uzraudzība ir būtiska, lai nodrošinātu drošību uz Latvijas ceļiem. Pārkāpējiem, kas neievēro ceļu satiksmes noteikumus, ir jāstājas priekšā likumam, lai novērstu potenciāli bīstamas situācijas un aizsargātu visus ceļu lietotājus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas