Video: Shootaround | Kam ir lielākās izredzes aizšķērsot ASV ceļu pretī zeltam?

Video skaties šeit

Parīzes olimpiskā spēļu basketbola turnīra prognozes

Jaunajā "Pafbet Shootaround" epizodē basketbola eksperti, Andrejs Siliņš un trenere Česlavs Mateikovičs, pārrunā gaidāmo Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīru vīriešiem. Sarunu centrā ir aktuālās komandu izredzes un tas, kāpēc Latvija šoreiz neiekļuva olimpiskajā atlasē.

Latvijas izlases izslēgšana no olimpiskajām spēlēm

Sarunā tiek uzsvērts, ka Latvijas basketbola izlasei nebūs iespējas piedalīties olimpiskajās spēlēs, kas radījusi vilšanos fanu un spēlētāju vidū. Mateikovičs dalās pārdomās par to, kādēļ Latvija nespēja kvalificēties un kāds ir komandas nākotnes plāns, lai uzlabotu savas izredzes nākamajās sacensībās.

Jokičs un viņa ceļš uz olimpisko zeltu

Eksperti arī apspriež Nikoļa Jokiča iespējas izcīnīt medaļu ar Serbijas izlasi. Vai viņš beidzot spēs pārspēt savus ierakstus un palīdzēs komandai sasniegt izcilus rezultātus? Šī tematika ir īpaši aktuāla, ņemot vērā spēlētāja lielo popularitāti un sasniegumus Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA).

Iespējas francūžiem un vāciešiem

Francijas izlase, kas var lepoties ar zvaigzni Viktoriju Vembanjamu, piesaista uzmanību un diskusijas par to, kā viņi izmantos viņa potenciālu olimpiskajā turnīrā. Mateikovičs un Siliņš izsaka savu viedokli par to, vai Vembanjam izdosies būt izšķirošai figūrai un vadīt francūžus uz panākumiem. Savukārt vācieši tiek minēti kā viens no galvenajiem favorītiem. Kāpēc tieši viņi? Siliņš un Mateikovičs uzsver Vācijas izlases spēcīgo potenciālu, sagatavojot apstākļus, kas var novest pie labiem rezultātiem Parīzē.

ASV izlases dominēšana un potenciālie pārsteigumi

Nevar nenovērtēt arī zvaigžņotās ASV izlases, kas tradīcijas pēc ir viena no vadošajām komandām olimpiskajās spēlēs. Taču vai šo talantīgo spēlētāju dinastija var tikt pārspēta? Sarunas laikā tiek analīzēti faktori, kas var ietekmēt amerikāņu komandas sniegumu un potenciālos pārsteigumus no citu komandu puses. Sociālmediju lietotāji tiek aicināti dalīties ar savām prognozēm un viedokļiem par to, kura komanda varētu iegūt olimpisko zeltu šogad.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas