Vienam no Sentluisas līderiem lauzta potīte, Jūtas aizsargam jāizlaiž 4-6 mēnešiHokejs — NHL
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Vienam no Sentluisas līderiem lauzta potīte, Jūtas aizsargam jāizlaiž 4-6 mēneši

Sentluisas "Blues" zaudē savu līderi

Vakaras spēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Sentluisas "Blues" sastāvā izjauca nepatīkama ziņa – uzbrucējs Roberts Tomass guvis savainojumu, kas liedz viņam piedalīties tuvākajās cīņās. Šāda kārtība nozīmē, ka "Blues" būs jāmeklē risinājumi, lai nosegtu viņa trūkumu uz ledus.

Jūtas aizsarga ilgā prombūtne

Tāpat arī Jūtas "Jazz" komandas aizsargam Šonam Durzī, kurš guvis potītes savainojumu, paredzama ilga prombūtne. Speciālistu prognozes liecina, ka Durzī būs jāizlaiž no četrām līdz sešām mēnešiem, kas noteikti ietekmēs komandas sastāvu un spējas izcīnīt uzvaras.

Komandu gaidāmās izmaiņas

Abu komandu vadība ir apņēmības pilna atrast risinājumus, lai mazinātu šo spēlētāju trūkuma negatīvās sekas. "Blues" un "Jazz" ir jāspēj pielāgoties jaunajiem apstākļiem un sagatavoties turpmākajām spēlēm bez saviem vadošajiem spēlētājiem. Tas radīs papildus spiedienu uz atlikušajiem komandām un ietekmēs sezonu kopumā.

Fanus uztrauc nedrošība

Futbolisti un fani ir satraukti par šiem notikumiem. Daudzi uzdod jautājumu – kā šie savainojumi ietekmēs komandu sniegumu un sezonas iznākumu? "Blues" un "Jazz" fani cer, ka savainotie spēlētāji ātri atgriezīsies laukumā un vairos komandu panākumus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas