"Viņš ir liels dzīves baudītājs un neizskatās pēc pašnāvnieka!" Žurnālists Kiseļovs par Putinu ekskluzīvā intervijā TV24Ārzemēs
Foto un virsraksts: LA
  • vakar 13:50
  • LA
  • 11

"Viņš ir liels dzīves baudītājs un neizskatās pēc pašnāvnieka!" Žurnālists Kiseļovs par Putinu ekskluzīvā intervijā TV24

Jevgēņijs Kiseļovs - Pieredzējis Žurnālists un Politiskā Komentētājs

Jevgēņija Kiseļova vārds Latvijas mediju telpā noteikti ir zināms daudziem. Viņš ir ne tikai pazīstams žurnālists, bet arī politiskais komentētājs, kurš ieguvis popularitāti gan Krievijā, gan ārpus tās. Tomēr viņa ceļš nebija viegls – lai izvairītos no nepārtrauktas Pakļautības Putina režīmam, Kiseļovs 2008. gadā pārcēlās uz Ukrainu.

Ekskluzīvā Intervija TV24

TV24 raidījumā “Nedēļa. Post scriptum” Kiseļovs dalās savās pārdomās par aktuālajām politiskajām norisēm. Viņš sniedz ieskatu savā izpratnē par Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu, apgalvojot, ka "Viņš ir liels dzīves baudītājs un neizskatās pēc pašnāvnieka!" Šis apgalvojums piesaista uzmanību, jo tas uzver uz argumentu, ka Putins ir izveidojis tēlu, kas ir gluži pretējs depresīvajai un drūmajai atmosfērai, ko bieži vien asociē ar autoritāro varu.

Putina Stratēģija un Iespējamais Karš

Intervijā Kiseļovs diskutēja arī par prezidenta Zelenska plāniem un Putina rīcību saistībā ar iespējamiem militārajiem konfliktiem. Viņš norādīja uz bīstamību, kas saistīta ar Putina valsts vadību, it īpaši attiecībā uz atomieročiem un to potenciālo izmantošanu. Šī tēma ir jo īpaši aktuāla, ņemot vērā pašreizējo situāciju Ukrainā un Krievijas militārās aktivitātes.

Problēmas ar Informāciju un Propagandu

Kiseļovs atzīmēja arī kopējo informācijas telpu, kurā šobrīd notiek cīņa starp faktiem un propagandu. Viņš vēlējās vērst uzmanību uz nepieciešamību kritiski raugīties uz informāciju, kas tiek pasniegta sabiedrībai, it īpaši attiecībā uz tādām valstīm kā Krievija. Kiseļova paustais viedoklis par instruktīvo valsts propagandu ir būtisks, jo tas liecina par viņa vēlmi izcelt patiesību un kļūt par stipendiju alternatīvai viedokļu platformai. Kopumā, Jevgēņija Kiseļova viedokļu un analīzes sniegšana par Putinu un Ukrainas konfliktu neapšaubāmi ir svarīga un aktuāla, piedāvājot jaunu skatījumu uz notikumiem, kas ietekmē ne tikai reģionu, bet arī visu pasauli.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas