Vizītē Latvijā ieradīsies Monako veselības ministrs

Vizītes mērķis

Monako veselības un sociālo lietu ministrs Kristofs Robino (Christophe Robino) 29. un 30. jūlijā ieradīsies vizītē Latvijā. Šī vizīte ir nozīmīga iespēja gan Latvijas, gan Monako veselības aprūpes sistēmām, jo tās mērķis ir iepazīties ar Latvijas veselības aprūpes sistēmu un pārrunāt iespējas stiprināt savstarpējo sadarbību.

Delegācijas sastāvs

Vizītē uz Latviju dosies ne tikai pats ministrs Robino, bet arī delegācija no Monako, kurā būs eksperti un pārstāvji no veselības aprūpes un sociālajiem pakalpojumiem. Kopā viņi plāno veikt vizītes pie Latvijas veselības aprūpes iestādēm un tikšanās ar Latvijas kolēģiem, lai apmainītos pieredzē un labajās praksēs.

Kādas jomas tiks aplūkotas?

Vizītes laikā tiks apspriests ne tikai veselības aprūpes kvalitātes uzlabošanas jautājums, bet arī sociālās aprūpes un atbalsta sistēmas attīstība. Monako pārstāvji iepazīsies ar Latvijas veselības aprūpes modeļiem, kas varētu būt noderīgi, attīstot līdzīgu darbību Monako.

Cerības par sadarbību

Latvijas Veselības ministrija izsaka cerības, ka šī vizīte veicinās ne tikai labākus kontaktus starp valstīm, bet arī jaunu projektu un iniciatīvu rašanos, kas varētu uzlabot veselības aprūpes pakalpojumus abās valstīs. Iepazīšanās ar Latvijas veselības sistēmu var sniegt vērtīgus ieskatus Monako, kam varētu būt nepieciešami risinājumi dažādās veselības aprūpes jomās.

Noslēgums

Kristofa Robino vizīte Latvijā ir solis uz priekšu starptautiskās sadarbības veicināšanā veselības jomā. Latvijas veselības aprūpes sistēma ir pierādījusi savu kvalitāti un efektivitāti, un šāda veida vizītes palīdz ne tikai stiprināt attiecības, bet arī uzlabot pakalpojumus un risināt kopīgas problēmas. Turpmākajās dienās gaidīsim plašākus ziņojumus par vizītes rezultātiem un potenciālajām jaunajām iniciatīvām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas