Ziemeļkorejieši atņem punktus AAE, uzbeki – Irānai, bahreinietim izcils tālšāviensFutbols — Izlases
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Ziemeļkorejieši atņem punktus AAE, uzbeki – Irānai, bahreinietim izcils tālšāviens

Japāna un Irāka nostiprina savas pozīcijas

2026. gada Pasaules kausa kvalifikācijas Āzijas zonas (AFC) trešajā posmā noskaidrojās, ka Japāna un Irāka veiksmīgi nostiprināja savas pozīcijas cīņā par ceļazīmēm uz finālturnīru. Japānas izlase, kurā spēlē daudzu pasaulē pazīstamu futbolistu, demonstrēja iespaidīgu sniegumu, izcīnot nenoliedzamas uzvaras savās spēlēs.

Uzbekija uzvar Irānu

Uzbekija savukārt izcēlās ar pārliecinošu uzvaru pār Irānas izlasi, kas bija negaidīta un triumfanta nianse šajā kvalifikācijas kārtā. Uzbeki, demonstrējot izcilu komandas saspēli un taktiku, izdevās sagraut Irānas cerības uz iekļūšanu Pasaules kausa finālturnīrā. Šī uzvara ne tikai nostiprināja Uzbekijas pozīcijas, bet arī piesaistīja plašu uzmanību no futbolu entuziastu puses.

Ziemeļkorejas pārvietojumi

Ziemeļkorejieši savukārt pārsteidza ar savu spēļu sniegumu, atņemot punktus Apvienotajiem Arābu Emirātiem (AAE). Šis rezultāts apgrūtināja AAE ceļu uz kvalifikāciju un norādīja uz Ziemeļkorejas potenciālu kā konkurentu, kas spēj iziet ārpus saviem ierastajiem rāmjiem.

Bahreiniešu talants iznirst

Neaizmirstams brīdis šajā posmā bija arī bahreinieša izcils tālšāviens, kas noveda pie ievērojama rezultāta, demonstrējot individuālās spējas un noskaņojumu augstākā līmenī. Šis atsevišķais gājiens ne tikai palīdzēja viņa komandai, bet arī sniedza iedvesmu citiem spēlētājiem.

Secinājumi

Kombinācijā ar pārsteidzošajām uzvarām un talantiem, šis kvalifikācijas posms pierāda, ka Āzijas futbols turpina attīstīties un kļūst aizvien konkurētspējīgāks. Fans turpmāk var gaidīt aizraujošas spēles un dinamiskas cīņas par iespēju piedalīties 2026. gada Pasaules kausā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas