9 lietas, kas liek vannas istabai izskatīties nekārtīgaiDzīvo gudri!
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 07:45
  • NRA
  • 3

9 lietas, kas liek vannas istabai izskatīties nekārtīgai

1. Netīra grīda

Vannas istabas grīda ir viena no pirmajām vietām, uz kuru viesi pievērš uzmanību. Neatkarīgi no tā, vai grīda ir flīzēta vai paklājota, regulāra tīrīšana ir būtiska. Netīrība, ūdens traipi un matu gabali var radīt iespaidu, ka istaba ir nekārtīga. Ja jūs vēlaties saglabāt vannas istabu vizuāli pievilcīgu, nodrošiniet, lai grīda vienmēr būtu tīra.

2. Pārblīvēts darba virsmas

Vannas istabas virsmas, piemēram, izlietnes vai ledusskapja, ir paredzētas pašām nepieciešamākajām lietām – zobu suku, sejas krēmu, ziepēm. Taču, ja uz tām ir novietots pārāk daudz priekšmetu, telpa izskatīsies nekārtīga. Ieteicams regulāri pārskatīt un noņemt nevajadzīgos priekšmetus.

3. Aizsērējusi izlietne

Aizsērējusi izlietne ir ne tikai nepatīkama, bet arī var radīt smakas un radīt nepatīkamu atmosfēru. Ļoti svarīgi ir regulāri tīrīt izlietni un novērst jebkādu uzkrāšanos, lai ūdens varētu brīvi plūst.

4. Neorganizētas dvieļu plaukti

Dvieļi, kas tiek izmesti haotiski, var būt vēl viens faktors, kas vannas istabu padara par nekārtīgu. Ieteicams izmantot dvieļu plauktus vai pakaramos, lai dvieļi vienmēr būtu sakārtoti un viegli pieejami.

5. Slikta apgaismojuma izvēle

Apgaismojums vannas istabā spēlē lielu lomu tās izskatā. Tumša un nepatīkama apgaismojuma izvēle var radīt telpas sajūtu kā nekārtīgu. Labāka izvēle būtu gaišas lampas, kas izgaismo telpu un padara to līdzīgu mājīgai oāzei.

6. Tama grīdas paklāji

Grīdas paklāji vannas istabā bieži vien krāj mitrumu un netīrumus. Neapstrādāti paklāji var radīt vēlēšanos izvairīties no telpas. Ieteicams izmantot viegli tīrāmus un ātri žūstošus paklājus.

7. Kaitīgas smaržas

Lai arī vannas istaba varētu būt vieta relaksācijai, ja telpā ir patīkamu smaržu trūkums vai nepatīkamas smakas, tas var radīt nepatīkamu iespaidu. Regulāri vēdiniet istabu un izmantot smaržu gaismas vai sveces, kas radīs patīkamu atmosfēru.

8. Neizmetušie atkritumi

Vannaistabas atkritumu tvertne var ātri piepildīties ar izmantotajiem higiēnas līdzekļiem un citām lietām. Tas ir iemesls, kāpēc jānodrošina, lai atkritumi tiktu iznesti regulāri, tādējādi novēršot nevajadzīgu nekārtību un nepatīkamas smakas.

9. Neatbilstoši dekoratīvi priekšmeti

Iepriekšējais stils vai pārmērīgs dekoratīvo priekšmetu skaits var radīt nekārtības un haosa iespaidu. Vannas istabā labāk ir izvēlēties vienkāršus un funkcionālus dekorus, kas atbilst telpas stilam un saglabā to sakārtotu. Izvēloties šīs lietas vērā, varēsiet radīt sakoptu un pievilcīgu vannas istabu, kurā katrs jutīsies ērti un patīkami.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas